Heel goed overzicht van de artikelen via de webshop en snel bezorgdi

Eenvoudige bestellings systeem. Snelle levering.

Europart heeft geleverd volgens afspraak .

Over het artikel ben ik zeer ontevreden. Helaas mag ik het niet terugsturen anders had ik dat gedaan. De scheerkoppen maken het lawaai van een grasmaaier.

Goede prijs, snelle levering……Top.

Deze is een aanrader.

Geheel conform verwachting

Product kwam volledig overeen met de beschrijving en snel geleverd.

Het pakketje is keurig bezorgd

Prima ervaring

Bestelling snel, zoals beloofd, de volgende dag zonder problemen ontvangen.

dishwasher have left & right side rubber but I have received only one side ! Price of the rubber for only one piece I feel expensive.Rest of the things were complete. Delivery is faster .

Een internet bedrijf wat werkt zoals het hoort!

Op alle punten scoort de dienst verlening in mijn ogen optimaal. Juist omdat ik onderdelen wilde retourneren, heb ik ook ervaring met de afwikkeling daarvan. Het loopt alle fronten zoals je dat wil.

Prima artikelen en service. Snel en goed.

Een stofzuigerpistool besteld van een onbekend merk, die kostte namelijk de helft van een echte Miele. Volgende dag ontvangen en past precies. Blij mee, kan weer een paar jaar voort met mijn stofzuiger.

Goede levering goed product goede prijs

Goedkoop en origineel onderdeel

Snel geleverd, origineel onderdeel en duidelijk te vinden

Hij past

Zocht een scheerhoofd voor mijn electrische scheerapparaat en Europart had ze.

zeer goed

alles is heel vlot verlopen.

Besteld en de volgende dag in huis

Besteld en de volgende dag in huis.

Zocht onderdelen voor mijn 8 jaar oude Ikea Skinande vaatwasser. En warempel, het was allemaal op voorraad. De volgende dag werd alles netjes geleverd en heb Ik het kunnen installeren. Alles werkt. Bedankt

Geweldig snelle service

Ik was m'n Dolce Gusto koffiecuphouder kwijt. Ik bestelde rond 17.00 uur een nieuwe en de volgende dag had ik de koffiecuphouder in huis. Dit noem ik service. Ik heb één minpuntje en dat is de verzendkosten, die vind ik aan de hoge kant maar dat neem ik op de koop toe.

Vlug en goed

Zeer vlugge levering en zeer overzichtelijke site

Uitstekende service

Snelle en correcte levering! Scherpe prijzen.

Uitstekende service en snelle levering.

Ik heb vaker onderdelen besteld en de bestel procedure gaat vlot en simpel. Ook de levering van het product is snel geleverd en het is prima verpakt kortom een prima webschop waar ik nog wel vaker wat spullen bestel!

Professioneel, klantvriendelijk en punctueel. Kortom, prima!

Snel geleverd, doet wat het moet doen

Vervangend verwarmingselement besteld, snel geleverd en doet wat het moet doen.

Super snelle levering van het juiste onderdeel!

Snelle levering, juiste onderdeel, goede website. Top!

Zie hieronder

Snelle levering alleen vergeten n mailtje te sturen dat mijn bestelling al in de winkel lag. Verder dik tevreden

Degelijk, zeer snel geleverd

Origineel vervangingsproduct ( modificatie van verstarren in een afwasmachinedeur. Overzichtelijke website, ook alternatieven verkrijgbaar maar ik ben voor fabrieksonderdeel gegaan. Netjes verpakt en idd de volgende dag in huis. Dus geen Chinese toonbank met weken levertijd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE