Top service en snelle levering

Uitstekende helpdesk

Het onderdeeltje van mijn kruimeldief was zo gevonden. Een kundige dame begreep precies wat ik bedoelde (beter dan Philips zelf) en enkele dagen later had ik het klepje in huis. Het probleem snel verholpen.

Snel, En precies de juiste

Fijne site, duidelijk helder.

snel geleverd,goed verpakt,prima kwaliteit

duidelijke omschrijving,snelle levering en goede kwaliteit

Correcte snelle levering.

Uitgebreid assortiment.

Prima product

Dermate goede beschrijving en verwijzingen , op deze site dat ikin tegenstelling andere sites geen spoortje twijfel had dat ik het goede onderdeel had bestelt Afhandeling ook snel gebeurd .*****

snelle levering en duidelijke website

element van de oven wat defect via de website het vervangende element besteld er is een duidelijke zoek structuur ondanks dat het exacte type er in stond heb toch met zekerheid de goede weten te bestellen m'n door de goede en duidelijke foto

Uitstekende levering!

Op zondag besteld op maandag al geleverd; Top!!

Altijd goed

Altijd prima leveringen conform afspraak

Alles in perfecte staat en snel geleverd

Op de site staat alles mooi afgebeeld en is het duidelijk beschreven. Zelfs met weinig moeite kan je probleemloos de juiste bestelling plaatsen. Graag tot een volgende keer, zonder twijfel... Super!

Heel erg dat je een product niet kan omruilen, omwille van de verkeerde maat en de retourkosten bij!

Het is erg dat je een product niet kan omruilen omwille van de verkeerde afmeting. De retourkosten bedragen bijna evenveel als het product zelf, die worden niet terugbetaald en dan moet je terug hetzelfde product met een andere afmeting bestellen, je verliest dus het geld van je foute bestelling

Vlot

Gewenste onderdeel was beschikbaar, eenvoudig besteld en vlot bezorgd

Geweldige service en goede site

Prima service en goede site

Snelle en correcte levering

Duidelijke productomschrijving en een goede prijs

goede website

De ring voor mijn snelkooksn was snel gevonden en vlug bezorgd

Snel en goed

Nieuwe koolborstels (OEM) besteld voor de defectewasmachine. De volgende dag geleverd. Direct ingebouwd en ik kon weer wasjes draaien. Tevreden over prijs en kwaliteit.

Uitstekende snelle service

Europart heeft mij nu tweemaal heel veel geld bespaard. De eerste keer met een verwarmingselement van de combi oven en nu met een deur rubber van de vaatwasmachine. Vervanging van deze apparaten loopt al gauw richting de 2K, nu voor slechts een paar tientjes kunnen ze weer jaren mee. Europart is het toppunt van duurzaamheid. Daar kan Fransje Timmermans een punt aan zuigen.

Mooi op tijd

Onderdeel van de droger ging kapot. Bestelt de volgende dag in huis. Prima verpakt!

Zeer snelle levering.

Goede service!

Alles oké geregeld

Europart heeft alles en levert heel erg snel!

Voor mijn koelkast van 15 jaar oud was ik op zoek naar een aantal plastic bakken en deksels. Europart kon ze gewoon uit voorraad leveren en de volgende dag had ik ze al in huis. Ook het zoeken naar de juiste onderdelen op de website ging perfect. Mijn complimenten!

heel goede service, snel, direct bevestiging van teruname onderdeel

Alles bij Europart was simpel. de bestelling, feedback, en ook afhandeling van terugname van een onderdeel dat ik verkeerd had besteld.

rooster combimagnetron Whirlpool

Heel tevreden met de accurate en snelle levering van het bestelde rooster.

Een voorbeeld voor andere bedrijven!

Onderdelen zijn snel te vinden en niet te duur, hele snelle levering!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE