Te dure leveringskosten

De order was op correct en zeer snel uitgevoerd. De extra leveringskosten vond ik wel heel veel. Uiteindelijk bleek van het product 2 eenheden besteld geweest terwijl ik er maar 1 nodig had. Spijtig genoeg bleek de retouraanvraag voor de overbodige eenheid op mijn kosten. Een respectabele online winkel biedt deze service aan op basis van de op voorhand betaalde leveringskost. Bij verhaal halen, bleek dat ik op voorhand een orijsopgaaf had moeten vragen.

Correct

Zijnvanhun woord. Correcte versturen vanitem

zeer goed

goed en snel met leveren

Om 22:00 uur besteld. Volgende ochtend in de bus. Do I need to say more?

snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering goede pasvorm onze wasmachine loopt weer als een zonnetje

Supersnelle levering

Voor 22.00 uur besteld en echt volgende dag in huis.

Super snel geleverd.

Aanrader

They did great

Thank you

Gezocht en gevonden.

Goed tevreden, de levering was op de aangegeven tijd bezorgd.

goed en snel

nieuwe onderdeel lijkt zelfs een verbetering t.o.v. het oude (daar brak een lipje vrij snel vanaf). Dit exemplaar ziet er steviger uit.

Fast delibery. Part as ordered. Moderate price

All perfect

correcte service!

Door de zoekmogelijkheid op de website vind je snel de zaken die je zoekt. De levering gebeurd snel en correct. Heel tevreden!

Zeer snel en correct afgehandeld

Zeer goede ervaring met europart ,maar slechte ervaring met Post.Nl die het pakket heeft gedumpt op 50 m van mijn brievenbus in het gras onder de haag ,het heeft 3 dagen geduurd alvorens ik het ontdekt had .Het pak was doorweekt .

Verrassend snelle levering

S'avonds een hetelucht element oven besteld, volgende dag in huis. Was ik heel blij mee.

vlotte en snelle levering

top

perfect

Vlug en korekt geleverd

Eenvoudig zoeken en bestellen

Na enig zoekwerk op leverancier origineel apparatuur terecht gekomen bij Europart. daarna eenvoudig afwerken.

Snelle levering, duidelijke site

Reserve onderdelen snel gevonden via zoekfuncties. Levering ook snel zodat het onderdeel ook snel vervangen kon worden

onderdeel goed te vinden snel geleverd past in één keer

Dit is pas de eerste keer dat ik iets nodig had hier, Maar een vervolg wanneer nodig komt zeker!

Goed en snel geleverd

Makkelijk op serie nummer alles gevonden en snel geleverd

Komen afspraken na.

Geweldige ervaring.

Onderdeel voor droger voor 22.00 uur besteld, dag erna netjes in huis.

zeer snelle levering

15 Weegschaalstraat