Professioneel, correct.

Onderdelen van een "karcher bestellen is niet evident, toch heeft Europarts mij goed geholpen via mail, niets was hen te veel, chappau. grtjs johan

Geleverd zoals ik wenste

Perfecte ervaring!

Snelle levering.

S avonds besteld volgende dag in huis. Top levering

Heel klantvriendelijk en supersnelle levering

Ondanks een eerdere verkeerde bestelling, werd dit euvel heel snel en correct afgehandeld door de klantendienst van Europart. Nieuwe item besteld en de dag nadien reeds geleverd! Aanrader

Nvt

Wasmachine krijgt 3e leven

Een wasmachine die er spontaan mee stopt, heeft vaak behoefte aan nieuwe koolborstels. Een reparatie van een half uurtje en prima zelf te doen. Bij Europart verkopen ze koolborstels voor bijna ieder type motor. Snel geregeld. Volgende dag in huis. En wassen maar weer. Groetjes Wim

Geweldig snelle levering van bestelde artikel

Geweldige snelle en correcte levering van de bestelling!

Vlotte en degelijke afhandeling!!

We hebben alles goed kunnen omschrijven. Nummer, type etc. En het klopte helemaal! Ook een vlotte aflevering.

Snel het juiste passende onderdeel

Klopt als een bus!!!

Snelle levering, goed product

Alleen jammer dat de bezorgkosten altijd zo hoog zijn, dit belemmert wel om iets te kopen via internet.

Net als eerdere ervaringen, prima, alles netjes geleverd

Alles netjes geleverd, om zelf te monteren, alleen jammer dat fa. De Heer in Dordrecht niet meer bestaat, gratis afhaalpunt en... zij konden nog vaak nuttige tips geven, helaas niet meer mogelijk

Snel geleverd en makjelijk te zoeken op de site

snelle levering.

ik had een onderdeel besteld voor mijn miele vaatwasser. ik heb het teruggestuurd omdat mijn man zag, dat dit onderdeel niet het enige was dat kapot was. het werd dus te duur om ALLES te vervangen en de machine was al ouder. zonder problemen kreeg ik heel snel bericht dat het geld teruggestort zou worden. dat vond ik echt fijn. deze thuiswinkel zal ik zeker aanbevelen

Top. Snelle levering, goede kwaliteit en service

Verrassend goede service. Op zondag besteld en maandag in huis. Goed verpakt, goede kwaliteit.

snel en vlot geregeld

snelle levering en dat is zondermeer erg prettig

snel en netjes

zocht al een tijdje naar een aansluitmogelijkheid voor mijn karcher en een spuitlans ,gevonden op europart. besteld en binnen 2 dagen binnen ,netjes verpakt .

Een goed product en een snelle levering.

De website is overzichtelijk waarbij het product snel is te vinden. Een goed hulpmiddel is dat je kan zien of je gekozen product toepasbaar met behulp van het productnummer van bijvoorbeeld je koelkast.

Goede service, correct verpakt en snel!

Bestellen-afrekenen-bezorgd

Simpel zoals het hoort. Nette prijs, goed product (ATAG afzuigkap-lampje) en keurig op tijd netjes verpakt thuisbezorgd.

Meteen de volgende dag m'n bestelling ontvangen

Mijn bestelling was netjes verpakt en zag er ook mooi en nieuw uit. Ben heel tevreden. Al zou ik willen dat de verzendkosten niet zo hoog waren.

Geweldige service

Op een zondag besteld en direct werd er al actie ondernomen en kwamen de bevestigingen van de bestelling EN van de levering per email binnen. De andere dag werd keurig, zoals beloofd op de site, het bestelde artikel al geleverd.

Super snel geleverd

Overzichtelijke site Snel geleverd

Goed.

Mijn ervaring is goed met Europarts, leverdatum word op tijd doorgegeven als dit veranderd.

Vrijdag besteld zaterdag geleverd

Topservice