Altijd perfecte communicatie en onderdelen, een echte aanrader!

Goed zoeken en vlot bestellen.

Makkelijk om de onderdelen te vinden en vervolgens bestelde onderdelen vlot in huis.

Goede snelle levering

Idem

Bestelproces heel fijn

Site is overzichtelijk, bij twijfel over geschiktheid voor model heel snel antwoord. Het lag snel in de winkel waar ik het kon afhalen. Prima manier om de verder goede stofzuiger niet te vervangen maar nog een paar jaar mee te laten gaan. Het onderdeel vond ik wel erg prijzig (stofzuigermond € 60) maar dat ligt waarschijnlijk aan Miele en niet aan Europart.

Vind de verzendkosten veel. 6€ voor een pakketje dat door brievenbus past. En slechte zaak van bezorger om het zomaar voor de deur te leggen, als er niemand thu ius is.

Past precies en werkt direct

Past precies en werkt direct afsluit rubber vaatwasser van ikea

Goed en snel

Goed en snelle bezorging. Waarom verpakking 5x groter dan nodig. Bezorgkosten zijn deze daarom ook hoger?

Op en top!

Product geleverd, aangesloten! En gefixd!! Zoals het hoort!!! Mvg, Van der spek

Super snelle service!

Alles wat ik tot nu toe zocht binnen een dag thuis bezorgd!

Goede service en in één keer het juiste onderdeel

Gewoon goed!

Gewoon goed en snel

Geen wachten op vliegtuigen of schepen uit vere landen als china, haast sneller dan een winkel om de hoek, mijn dank.

Zeer snelle service

Pakje ging verloren bij PostNL, onmiddellijk nagevraagd en nieuw pakje opgestuurd. 2e pakje werd gelukkig wel juist geleverd.

Snelle levering, tevens goede telefonische hulp gekregen.

Snelle levertijd ook in België

Veel keuze aan onderdelen maakt het handig om hier te kopen. Wel enkel voor de handige mens in sommige gevallen. Wat we nog missen is een link naar een handleiding.

Snelle en juiste uitvoering

Opdracht is snel en correct uitgevoerd.

Heel professioneel

Snel gevonden op artikel nummer en een goede prijs. Snelle levering

Komen belofte na!

Om 21:45 onderdeel besteld voor mijn wasmachine. Volgende dag lag het keurig op de mat. De machine werkt inmiddels weer. Bedankt.

prima ervaring

onderdelen zeer snel geleverd. goed verpakt en de prijs is ok dus een tevreden klant

Optijd bezorgd en de onderdelen precies goed

HEEL GOED

als jarenlang technieker snelle levering is ok

snel

Koelkastrubber makkelijk te vinden op site. Besteld en super snel ontvangen.

PRIMA WERKING

ZEER GOEDE LEVERING/OOK WE HEBBEN HET VERKEERDE STUK BESTELD/DE TERUGGAVE EN UW INFO DAAROVERPRIMA MET DANK

Heel snel, soepel en een scherpe prijs.

Snelle levering voor heel mooie prijs.

Prima zoals een webwinkel dient te zijn. Heldere beschrijving artikels. Eenvoudige afhandeling. Snelle levering.

Makkelijk gevonden en snel in huis

De prijs van filters voor wasdrogers valt mij nogal tegen, en het is niet helemal duidelijk wat het verschil tussen twee geschiklte filters is terwijl er wel 7euro verschil tussen zit. De goedkoopste genomen en die doet het goed. De bestelling is op zondag nog verwerkt! Verder geen opmerkingen, netjes volgens afspraak snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE