Prima reparatie onderdeel

Was even zoeken om de juiste stofzuigerslang te vinden van een 40 jaar oude Miele stofzuiger maar nu doet ji het weer als de beste. En snel geleverd met goede track en trace.

snel en goed!

In het weekend advies gevraagd wat ik nodig had voor mijn koelkastrubber en flessenbak. Direct reactie en binnen 2 dagen het juiste geleverd!

Komen na wat ze zeggen.

Veel onderdelen in voorraad, en snelle levering.

Alles zoals het hoort te zijn !

Vlugge en correcte levering. Alles naar wens.

Niet gedacht toch gekregen

Voor een gedateerde koelkast een flessenrek ontvangen, direct de juiste maat, heel snel geleverd!

zeer goed

binnen i dag in huis . ben zeer tevreden. productgoed verpakt .

geweldig

Ik heb2 artikelen besteld, 1 via Philips zelf en 1 x rechtstreeks .Beide producten voldeden en waren binnen een werkdag aanwezig

Goed en snel geleverd.

....

Duidelijke site, pakket de volgende dag binnen.

Zie hierboven

goed materiaal en snel geleverd

goed materiaal en snel geleverd

Top geleverd

Dinsdag besteld, woensdag gekregen. En binnen een kwartier gerepareerd.

Bestelling keurig en volgens afspraak geleverd

Op de site was het artikelbewerking voorraad en keurig binnen 24 uur geleverd.

Top bezorging

Rond 20.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Top!

uitgebreide beschikbaarheid van spareparts en top geregeld

Goed bedrijf

De onderdelen zoeken super. Levertijd slecht.

Men besteld spullen omdat iets defect en en jij dat wil maken. Bijv de vaatwasser. Als je er dan achter komt dat jou bestelling twee weken blijft liggen omdat er een ovenrooster nog niet binnen is baal je er behoorlijk van dat ze er automatisch geen deellevering van maken. Biedt die optie in iedersgeval aan zou ik zeggen. Dat moet echt anders en dat weerhoudt mij vaak opnieuw te bestellen bij sommige firma's.

Artikel verkeerd besteld en retour plus refund prompt!

Top verpakt, top levering

Top verpakt, top levering!

Snelle verzending, niet passend

Koolborstels bleken te breed.

Duidelijke zoek functie

Afhandel tijd is wat langer dan belooft

Quickly and efficiently

For me, they quickly picked up and sent the right part. Quality service!

Nog niks ontvangen - snelle reactie

Ik krijg al een mail met vraag naar mijn ervaring terwijl ik bestelling 2699672 na een week nog niet ontvangen heb. Als ik de link naar PostNL gebruik om m'n levering op te volgen dan krijg ik volgende melding : "We kunnen helaas geen zending vinden met de barcode 3SBEMA7616171." Europart heeft snel gereageerd en enkele dagen later heb ik dan toch m'n levering ontvangen.

Mijn aanvaring is heel goed

Uitstekende service

Ik was voor een onderdeel van mijn Bauknecht op zoek naar een leverancier maar stuitte op we kunnen u niet helpen. Het is niet fijn dit te horen en vervolgens naar de website van Europart gegaan en formulier ingevuld. Ik kreeg snel bericht dat ze het konden leveren en tegen welke prijs dat is tenminste klasse. Onderdeel bestelt en betaald en het was vrij snel binnen ik blij en de wasmachine blij was wel essentieel onderdeel. Zo zie je maar Europart flikt het tenminste de klant staat voorop en dat waardeer ik enorm.

Top product

Uitgebreid assortiment, goed prijzen in vergelijking met andere webshops.

Snel en correct

Vervangstukje voor ontharingslaser braun was moeilijk te vinden... maar niet bij Europart! Makkelijk te bestellen en snel geleverd in prima staat. Een echte aanrader.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE