Op tijd aangekomen, buitengewoon vriendelijk afhaalpunt

TOP, perfect materiaal, super snelle levering

Ik ben super tevreden, zeer snel, alles in orde, origineel materiaal en super snelle en perfecte levering!

gewoon goed zoals het hoort!

Wasmachine wilde niet meer centrifugeren.. na wat speurwerk leek me de koolborstels vervangen een logische stap.. Zodoende kwam ik bij europart uit. Gezocht op de artikelen die beschikbaar waren voor mijn machine dmv serienummer die in de deur stond en besteld. Nerjes verpakt is t geleverd. Na wat worstelen met de machine en wat hulp van youtube is het gelukt om ze zelfstandig te wisselen en sindsdien werkt mijn 24jaar oude machine weer zoals vanouds.. Enkel DHL faalde om het pakketje bij mij af te leveren. Die mocht ik op een afhaalpunt afhalen.. mocht je de keuze hebben tussen PostNL en DHL dan zou ik vanaf nu altijd voor PostNL kiezen maar daar kan europarts niks aan doen

Duidelijk en snel

Overzichtelijke en duidelijke website. Het bestelde werd lekker snel geleverd.

voldeed aan de verwachtingen

Snel en top.

Prima en snel geleverd.

top

Goede eerste ervaring met Europart

Het product werd op tijd en goed verpakt bezorgd

Snelle reactie op vraag per e-mail en vlotte levering

Werkelijk alle onderdelen en snelle levering.

Ik heb al verschillende keren onderdelen bij Eurpart gekocht. Nog nooit zo snel mijn kapotte oven 2 x vaatwasser kunnen repareren. Van lade wieltjes tot ventilatierooster. Alles was de volgende dag binnen. Soms we even puzzelen op de website maar het is het waard.

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Top zeer goed.

Alles was zoals ik het goed vind.

Binnen 1 dag mijn wasmachine weer gefixd

Mijn printplaat van samsung ecobubble had een storing en bleef hangen in het programma , zelf al een x gesoldeerd maar na de laatste x deed hij niks meer ... Savonds een nieuwe print besteld en de volgende ochtend in huis ! Helemaal super

Makkelijk bestellen op de website en ophalen in de winkel.

Geweldig en snel

Precies goed, snelle levering en niet duur

Perfecte part snel geleverd

Part opgezocht via de site goede uitleg snele levering de volgende keer weer bij jullie bestellen

Snelle levering van onderdeel koffiezetapparaat

goed en tijdig geleverd

duidelijke website om delen te vinden

Snel en goed geïnformeerd over leveringstermijn

Zeer positief mede door uitgebreid assortiment

Heel snel betreffende onderdelen gevonden op de website, daarna snelle levering.

Snelle levering, product conform website

Knopje van de wasmachine was afgebroken. Een nieuwe besteld en gekozen om het bij een vestiging op te halen. Eind volgende dag kon ik hem al ophalen. Top dat het zo snel kon en dat er dan ook geen verzendkosten bij komen.

supersnel geleverd

Onderdeel van ijskast gemakkelijk terug te vinden. Makkelijk bestellen. Zeer snel geleverd. Origineel onderdeel. Dus alleen maar positief

Snel en goedkoop

Vandaag besteld morgenochtend in huis!!!

de wasmachine doet het weer

geleverd zoals verwacht

15 Weegschaalstraat