top

geweldig

snel en goed bedrijf en tegen een concluderende prijs en super snel in huis ,volgende keer weer

Vandaag besteld,morgen in huis. TOP!!

Wat ik al zeg, veel mooie onderdelen en vandaag besteld, morgen in huis.

Had graag mijn pakket op een ander adres willen bezorgen. een verzamelpunt, Bij een winkel ofzo. Dan kan ik het afhalen wanneer ik zelf wil, en hoeft het niet eventueel bij de buren.

Goed geholpen

Snel geholpen om het juiste artikel te vinden. Levering ook spoedig, erg fijn!

Kopen in alle vertrouwen !

Het juiste materiaal voor juiste prijs . Snelle levering, verzorgde verpakking . Overzichtelijke webwinkel . Ik kan Europarts aan iedereen aanraden !!

Top geregeld, snel en goed!

Na eindeloos bellen met Ikea en Whirlpool, heeft Europart mij razendsnel geholpen, geweldig!

goed en snel ontvangen

heb al meerdere producten gekocht en deze worden altijd snel geleverd

Snelle levering, precies wqt ik nodig had

snelle en correcte behandeling van mijn piepkleine bestelling

een snelle levering en veel onderdelen waardoor je geen nieuw hoeft te kopen

Stipte levering.

Zelfs onderdelen die niet in de site staan worden via een vraag en antwoord ook geleverd!

Accuraat

Snel gelverd

prima service

makkelijk onderdelen vinden en vlugge verzending al de volgende dag ook met de instructie hoe te vervangen

Zeer snelle reactie en snelle levering

snel binnen 24 uur geleverd

2x gootsteenzeefje besteld. beide binnen 24 uur geleverd; duidelijke specificatie op website

Snel en betrouwbaar

Snelle service, duidelijke website, betrouwbare leverancier, spullen goed verpakt.

Snelle service, juiste onderdeel

Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis. Super!

Goed en volgens afspraak

Op tijd het juiste onderdeed ontvangen. Geen op- of aanmerkingen!

Perfect!

Duidelijke site! Snel en correct geleverd!

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt.

Ik had een onderdeel voor mijn wasmachine nodig. Via Google op de website van europart terechtgekomen. Het onderdeel was op voorraad en werd snel bezorgd op de gekozen bezorgdag. Ik ben voor een origineel onderdeel gegaan. Er was ook een goedkoper alternatief als keuze op de website. De website en betaalproces zijn duidelijk en je wordt via e-mails op de hoogte gehouden van het vervolgproces.

Snelle levering en goed verpakt

Onderdeel was via de website snel gevonden. Daarna snel verzonden en ontvangen. Netjes verpakt. Aanradet

Uistekend

Snelle correcte levering, en informatie voorziening

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE