juiste artikel snel thuis

Makkelijk zoeken, juiste artikel ontvangen, binnen paar werkdagen. Top!

Snelle levering, zéér tevreden

Ik ben erg blij met de levering die snel was en goed verpakt.

Klasse

Snel geleverd, maar overdreven groot pakje

Voor mijn reparatie/vervangings onderdelen is dit mijn tweede aankoop bij Europart. Bestelling werd snel bezorgd. Bezorgkosten zijn wel wat aan de hoge kant voor een onderdeeltje van nog geen 5 Euro. Het komt dan wel in een overdreven groot pakketje. Weinig duurzaam helaas. Zeker een verbeterpuntje.

nieuwe rubbers besteld voor mijn wasmachine op woensdagavond en donderdag voor de middag zijn deze al geleverd en goed te monteren dus top ervaring

Perfect geregeld, vanaf bestelmoment t/m levering.

Gezocht, gevonden, besteld voor 22:00 uur, en de volgende dag geleverd aan huis. Zeer tevreden.

prima.

Ik had een -niet origineel- onderdeel besteld voor mijn wasmachine. Was niet uit voorraad leverbaar. Dat was bekend. Toen bleek dat het langer ging duren, kreeg ik bericht met de vraag of ik nog wilde wachten of dat ik mijn geld terug wilde. Ik heb gewacht en uiteindelijk keurig het bestelde ontvangen. Mooi afgehandeld. Dank je wel.

Goede info en snelle levering

Vlot om te bestellen. Heel snelle correcte levering

Ongeloofelijk

Wasmachine motor kapot, Voor 22.00 besteld en de volgende dag om 08.00 in huis. 08.30 draaide de wasmachine weer als nieuw.

Snelle en correcte afhandeling

Bestelde artikel werkt perfect en werd snel geleverd

Na de besteling ging alles als gesmeerd ik had mijn besteling zeer snel in huis. Alles was netjes verpakt .

Het bestelde werd geleverd als beloofd.

Het bestelde werd geleverd als beloofd.

Behulpzaam, efficient en snelle levering

Behulpzaam, efficient en snelle levering

Helemaal goed

Op basis van een omschrijving en een nummer van een onderdeel, had ik twee dagen later een vervangend onderdeel voor de vaatwasser in huis.

Verrast door de snelle levering.

. Gisteren besteld en 's anderendaags geleverd.

telefonisch goed te bereiken.

Hartstikke tevreden. Het lukt mij niet om online te bestellen. Dus ik belde. Werd direct geholpen, fijn.

Goed en conform verwachting afgewerkt in drukke periode

Snel en juiste stukken

Snel

S'avonds besteld en volgende dag i huis !

Ook voor moeilijk verkrijgbare onderdelen

Zocht een zetgroep voor mijn koffiemachine. Nergens te vinden. Mailtje gestuurd en heel snel reactie. Zetgroep besteld en met 2 dagen in huis. Top!

Het onderdeel was snel gevonden Vervolgens de volgende dag geleverd Prima

Nooit ontvangen!

Bestelling was nooit ontvangen

zeer snelle en correcte levering binnen een dag

zeer goed

Fantastisch bedrijf voor de aanlevering van diverse onderdelen

Ik bestel zo nu en dan onderdelen bij Europart voor het uitvoeren van diverse reparaties. Zij leveren altijd perfecte en betrouwbare spullen aan. Kortom, een bedrijf waar ik graag bestel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE