Snelle verzending

Binnen 1 dag verzonden. Juiste onderdeel geleverd.

Top geholpen per telefoon.

Vriendelijke mensen en zeer snel bezorgd zoals afgesproken.

Goede vlotte service.

Juiste onderdeel snel geleverd!

Juiste informatie vooraf en snel het correcte onderdeel: alles in 1x goed!

Defecte Ikea Nutid6 (combi)magnetron met 'error-5'. Wat nu? Omdat deze uitvoering met wit glazen front niet zomaar te vervangen is, vond ik reparatie noodzakelijk. Hoewel ik best handig ben kon ik de stralingsunit ofwel het eigenlijke hart van de magnetron niet zomaar ontdekken. Servicelijn gebeld. Bijna direct en prettig te woord gestaan door een medewerker (Gerrit). Probleem uitgelegd. Oplossing: "ik stuur u per email een exploded view van het apparaat". Na demontage van de stralingsunit bleek het daarop vermelde onderdeelnummer (2M236-M62) licht af te wijken van het vervangende onderdeel met nummer 2M236-M42E2. Voor de zekerheid nog maar eens gebeld en door een medewerker (Remco) gerustgesteld: "dit is de goede". Onderdeel vervolgens besteld op basis van de offerte en binnen 2 dagen geleverd. Magnetron werkt weer als vanouds! Eindconclusie: alles in 1x goed. Juiste informatie vooraf, behulpzame medewerkers en snelle levering van het correcte onderdeel. En oh ja, ook nog een scherpe prijs!

Duidelijke site, snelle levering

Op de site dmv het servicenummer heel eenvoudig de juiste onderdelen kunnen opzoeken met duidelijke foto’s. Deze waren op voorraad en werden dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd.

Correct onderdeel

Correct onderdeel, gemakkelijk te bestellen, jammer dat de levering tot 2x toe was uitgesteld door Post NL

Professioneel

Helpdesk/Offerteafdeling welke snel en met kennis van reageert

super

de ene dag besteld en de volgende dag in huis. goede service

Goed.

Goed.

Snelle en correcte verzending

Goed en snel geholpen

Snel geholpen, top service

In ons geval was er een order/ bestelling beschadigd. Na een bericht en uitleg naar de klantenservice van onderdelen.nl werd er snel gehandeld en het probleem opgelost….!!! Helemaal top!!!

Top service!!

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke site om onderdelen te vinden.

Uitstekende service!

Via onderdelen.nl een aanvraag ingestuurd voor robotstofzuigeronderdelen die niet op de webshop te vinden waren. Na snelle reactie en wat mails over en weer de juiste onderdelen gevonden en besteld. Daarna ook nog eens sneller geleverd dan wat aangegeven was.

Past precies en mooi op tijd

Snelle service en meteen het juiste materiaal en simpel de juiste materialen vinden in de web site

Super service en topkwaliteit

Toppie.

Prima service en duidelijke site. Word gedaan wat er gezegd word.

Snelle bezorging

Ik heb bij onderdelen.nl 2 bakplaten besteld voor mijn Bosch oven/magnetron. Prima prijs, goedkoop! De site is duidelijk en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Levering snel en keurig.

Zeer snelle levering en juiste product

Snelle levering, prima service!

Positief, ook nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld.

makkelijk te bestellen en een snelle levering, toppie

makkelijk te bestellen en een snelle levering, toppie

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering.

Ideaal voor losse onderdelen zodat je je apparaat weer kan gebruiken. Netjes en snel geleverd.

Dit is de eerste keer dat ik op uw site bestel.

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit. De eerste keer dat ik hem aanzette, kon ik geen verbinding maken met mijn smartphone - hij vond een ander type koffiemachine. Maar na het updaten van de software en opnieuw opstarten maakte alles verbinding. Bedankt, ik zal uw site aanbevelen aan mijn vrienden. Groeten.

Snel in huis, mooi onderdeel. Bewust gekozen voor alternatief origineel. Voelt iets minder stevig.

Grandioos en snel

Zeer goede webwinkel