Onze condensbak van de droger was stuk. Op de site was makkelijk te zien welke condensbak geschikt was voor onze droger. Dat was anders dan op andere sites. De levering was snel waardoor onze was snel weer in de droger kon!

Juiste onderdeel snel geleverd

Onderdeel makkelijk gevonden en snel geleverd

Nette levering, snel

Besteld en de dag daarna aflevering. Bleek een storing te zijn in een andere printplaat. Gebeld waarna retournering alsmede reeds terugbetaling. Nette afhandeling van zaken

Prima.

Niks op aan te merken . Bestellen was simpel. Het onderdeel was in de winkel binnen de aangegeven tijd

Prima website, vriendelijk aan de telefoon en op tijd geleverd

Prima website, vriendelijk aan de telefoon en op tijd geleverd

Goed verpakt.

Goedkope site Zou andere ook aanraden.

Uitstekende service

Met de link "Kun je het artikel dat je zoekt niet vinden? Vraag hier een offerte aan" heb ik meteen het goede onderdeel kunnen bestellen.

Goede kwaliteit en goed geleverd

Goede kwaliteit en goed geleverd

super snelle service

ik heb gemaild en binnen een dag al antwoord ontvangen product besteld en was snel in huis en past prima onze koelkast weer als nieuw

Lekker snel bezorgd

Snelle levering, goede service

In de middag besteld, dag ernaa netjes binnen.

Woensdag avond voor 22u besteld; maandag not niet in huis 😖

Tja, daarmee is alles gezegd. Hoge leveringskosten en beloften... hopelijk wel de goede onderdelen !

de service was ten dele goed

Europart heeft vele onderdelen. Jammer dat ze in hun programma het verleggen van BTW niet hebben geregeld en dat overlatem aan de klant, die dat moeilijk achteraf kan regelen. Daar waar Europart dat makkelijk kan doen, laat Europart het toch aan de klant over, Dat is geen service. Verder duurde het vrij lang voor het onderdeel bij ons was. GLS werkt blijkbaar niet zo snel. Het duurde 5 werkdagen voor het onderdeel ter plekke werd afgeleverd.

Lange levertijd

De bestelling zou de volgende dag in huis zijn (dinsdag) ik heb de bestelling vrijdag pas ontvangen

Makkelijke website en snelle dienstverlening

De website met uitleg werk uitstekend en het onderdeel is snel geleverd.

snelle levering,lage prijzen

zeer scherpe prijzen en een supersnelle levering, en een duidelijke webshop met de mogelijkheid om af te halen in 1 van hun winkels.

korte levertijd, stipt op tijd.

snel en overzichtelijk

Wanneer je weet voor welke type nummer (wasmachine in mijn geval) onderdelen nodig hebt is het een fluitje van een cent om te bestellen. Levering was supersnel!

Prima geholpen en snel alles afgewerkt en ontvangen.

Snel hulp gehad per mail en het juiste product gevonden. De volgende dag alles in huis.

Duidelijke communicatie en op tijd geleverd

Ik heb een maalmodule voor mijn koffiezet apparaat besteld en deze werd netjes binnen de gestelde levertijd afgeleverd. Daarnaast werkt de maalmodule prima en kan ik dus weer van mijn verse koffie genieten!

Top verlopen bestelling

De manchet die ik voor de wasmachine bestelde was zeer goed te vinden via de code en het typenummer op de wasmachine. Helaas had de post een dag langer nodig om hem bij de winkel te bezorgen. Verder goede berichtjes ontvangen over het verloop van de bestelling en een goed produkt.

Alles prima voor elkaar

Artikel besteld kon het de volgende dag al ophalen uit de winkel.

echt snel

beschikbaarheid and snelheid

onderdeel was correct

ok al is het onderdeel niet het originele het is wel goed

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE