Goed assortiment, snel geleverd

Een van de weinige webwinkels waar ik mijn onderdeel kon vinden (voor normale prijs). Na bestelling snel geleverd. Zeer tevreden

Snel ,efficiënt en correct!

De aankoop ging vlot,er werd binnen de opgegeven levertijd geleverd en alles ging lekker vlot!

snel en goed

Gedaan wat er beloofd word.

snel

U heeft veel onderdelen voor de Braun foodprocessor. De mengbeker uit mijn tengels laten vallen. U heeft de vervanging hiervoor.

Geweldige service!

We hadden een vraag over een type filter voor onze droger. Na het te vragen aan een specialist bij Europart wisten we welk filter we moesten hebben.

Prima geregeld.

Was makkelijk te vinden en het bestelproces verloopt vlot en vriendelijk. Alleen het betalen ging niet via "de betaalpas" en kon dus anders als via overboeken.

goed geregeld

alles liep op rolletjes. goed handleiding al zat ik eerst verkeerd met de stekker.

supersnel geleverd, perfecte kwaliteit en goede service

geweldig.

Geweldig bedrijf met goede service

Het artikel is snel en correct verstuurd De service is perfect ik had mijn nota perongeluk verwijderd ik stuur europart een mail en ze stuurden gelijk de nota naar mij op fantastisch

zeer tevreden besteld en de volgende dag in huis. Even inbouwen en het werkt weer perfect.

Veel onderdelen en snelle levering

Ik had een onderdeeltje nodig voor onze Braun blender. Snel gevonden op de Europart website en besteld. Levering was snel en goed verpakt in een kartonnen doosje.

Super snelle levering en netjes bezorgd

subliem

Heel snelle levering.

De perfecte ervaring!

Snelle bestelling en levering al de volgende morgen, perfect! Allen is het misschien beter dat de doos beter aangepast wordt aan het formaat van het stuk, deze is namelijk wel te groot.

Product voldoet aan verwachting, snelle levering.

Product voldoet aan verwachting. Op de site staat beschrijving voor montage wat erg handig is.

SUPERRRRR

SNEL ANTWOORD OP MIJN VRAAG EN METEEN EEN LINKJE MEEGESTUURD OM TE BESTELLEN EN OOK SNEL GELEVERD SUPER

Super snel geleverd

's avonds besteld, volgende dag in huis. Onderdeel zoals verwacht

Duidelijke website, snel besteld, snel geleverd.

Korter als hierboven lukt niet!!

Juiste onderdeel snel in huis

Dus

Prima gegaan.

Had een sproeiarm nodig voor mijn 13 jaar oude afwasmachine. De oude viel er steeds vaker van af. Op de site van Europart gekeken en een vervangende arm besteld. Binnen enkele dagen een nieuwe ontvangen, ging allemaal perfect. Probleem is ook opgelost: de afwas kan nu weer 's nachts gedaan worden.

Snel geregeld

Goeie levering

Part moeilijk verkrijgbaar, Europart kon het binnen 3 weken leveren. Superservice voor een heel goede prijs.

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Scheerblad besteld. Dat was makkelijk te vinden met een duidelijke beschrijving op de website. Volgende dag in huis.

Snel geleverd, juiste onderdeel

Op de site werd aangemerkt of het onderdeel paste bij mijn kapotte apparaat. Snel besteld, geleverd en het apparaat werkt weer!

makkelijk het goede onderdeel gevonden en snel geleverd.

Met het typwnummer van de koelkast was het heel eenvoudig om een vervangende deurbak te vinden. De volgende dag al in huis, in een woord fantastisch.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE