Snelle levering, prima service

Onderdeel was makkelijk te vinden op de site, daarna snel geleverd waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden.

Snel en goed geleverd.

erg groed

zeer vriendelijke en adequate bediening. Top

Snel geleverd, perfecte onderdelen

Snelle levering, makkelijke site en onderdelen passen perfect.

correcte en snelle service

Correcte en snelle service

Goede snelle legering

Goed advies/juiste materialen/snelle en correcte levering

Hele goede service!

Altijd goed geweest

Correcte tijdige levering van de juiste onderdelen

Europart levert accessoires die ik nodig heb.

Uitgebreid assortiment, goede zoekfunctie op website en nette levering.

Verzorgde levering

De artikelen stemmen volledig overeen met mijn verwachtingen en waren goed verpakt, de levering was verzorgd. Enig minpunt: vertraagde levering. Ik had dezelfde artikelen elders goedkoper gevonden (geen leveringskosten) maar koos toch voor Europarts omdat zij levering op de volgende dag aankondigden. Uiteindelijk kreeg ik de artikelen pas 2 dagen later (= termijn andere, goedkopere website).

Lang leven europart

De medewerker aan de telefoon hielp vlot en zeer uitgebreid. Nee bestellen van het juiste product incl. Installatie advies. Beter dan medewerker van LG die ik daar eerder voor gebeld heb. Operatie wasmachine is geslaagd, ik heb voor 50 euro weer een werkend apparaat Super bedankt, ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn. Mvg Saskia oussoren

Correct en volgens afspraak

Snel en goed bezorgd. Prima ingepakt. Niets op aan te merken.

Product zeer snel geleverd, toppie.

Zocht een oplader voor een accuschroevtol. Voor een goede prijs kwaliteit. Bij europart geslaagd en lekker snel geleverd.

Snel geleverd en duidelijke site

Makkelijk en snel geregeld

Wij hadden net een huis gekocht waar alle apparatuur in de keuken splinternieuw was (Ikea). Toch lekte de vaatwasser aan de onderkant bij de deur, de gok genomen dat het om het rubbertje bij de deur ging gezien de vaatwasser erg lang met de deur dicht heeft gestaan. Gewoon even het Ikea model in de zoekbalk ingetikt en voilà, alle onderdelen op een rijtje. Rubber besteld, volgende dag in huis, makkelijk erin gezet en het probleem was verholpen. Top dat er een website zoals deze is waar je elk onderdeeltje los kan bestellen in plaats van heen en weer moeten bellen met de Ikea voor een rubber van 14 euro. Ik ben een tevreden klant!

zeer snelle afhandeling

zeer snelle afhandeling

Vakkundig

Zoek opdracht ingediend welke snel en in 1x goed is afgehandeld

Postief

+ Product werd na het weekend direct verstuurd + Ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens het verzend proces + Bij levering bleek het product onbereikbaar beschadigd - Het werd via de website mij niet duidelijk hoe ik dit moest aanpakken + Het contact over dit beschadigde product waas heel prettig en de klacht werd direct verholpen + Dag later het nieuwe product al ontvangen

Uitmuntent

Ik had een stofzuigerslang besteld om iets over 21.00 uur en de volgende dag was hij er al voor 09.00 uur ,zo snel heb ik het nog nooit binnen gehad. En goede informatie over het juiste onderdeel dat vind ik heel belangrijk. Super.

Goede zaak

Onderdelen voor vaatwasser besteld. Op de website kan je makkelijk de juiste onderdelen vinden. Snel en goed verzonden.

Super snel bezorgen

Door eigen stommiteit verkeerde artikel besteld, kon meteen retour en het geld minus porto 2 dagen later al terug ontvangen. Sneller en beter kan ik mij niet voorstellen. Men doet er blijkbaar alles aan om een zeer betrouwbaar, bedrijf te zijn met uitstekende service, en dat is TOP geregeld. Heel tevreden!!

Snelle adequate levering van bestelde product

Snelle adequate levering van bestelde product

Fantastische super snelle service

Op zondagmiddag een koelkastonderdeel besteld en op maandagmorgen binnen gekregen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE