Pluspunten
wat fantastisch dat jullie nog konden achterhalen welke onderdelen onze koelkast nodig had terwijl hij al 10 jaar oud is!! Super snelle levering veel eerder dan toegezegd.
Er heerst wanorde in de bestel nummers van onderdelen. Daardoor worden zowel prijzen als goederen door elkaar gehaald. telefonische verkoop geeft dus ook verkeerde adviezen. Dan moet de klant de goederen terug sturen maar komt wel op voor deze verzendkosten. Ben nu al ruim 10 dagen bezig een standaard diepvrieslade te bestellen. Nu al 3x mis gelopen. Verkoop probeert dan de fout in de schoenen van de klant te stoppen.
Het is moeilijk te duiden in welk opzicht Europart-Klantenservice nog kan verbeteren. Hier in België is die, in die hoedanigheid, nog niet geëvenaard !!!
Pluspunten
Ik heb niets ontvangen
Verbeterpuntenecht leveren
Pluspunten
Professioneel bedrijf en supersnelle levering, erg tevreden.
Pluspunten
Juiste onderdeel, fijn dat het kom worden opgestuurd naar een bedrijf in de buurt.
VerbeterpuntenAls je aangeeft. Voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd, is het wel fijn dat je dat nakomt IPV na 2 dagen.
Pluspunten
10 snelle verwerking
Pluspunten
Geen idd , tis gewoon perfect en supersnel...afhalen bij winkel ook perfect geregeld alhoewel dat vooraf beetje onduidelijk was...maar kreeg email toen het in winkel was afgeleverd,
Verbeterpunten??? Zou niet weten.
Pluspunten
Super snelle levering en je kan via Youtube precies zien hoe je onderdeel kan vervangen. Duidelijke instructiefilmpjes.
Pluspunten
Via email foto's gestuurd van merk en type vaatwasser kreeg vrij snel mail terug met directe link wat ik moest hebben. Super fijn dat ik zelf niet moest zoeken, dankjewel!
Pluspunten
bestellen makkelijk, netjes mail ontvangen. pakket volgende dag in huis. netjes verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. In een lokale winkel de producten kunnen afhalen. Hierdoor geen transportkosten.
Pluspunten
In plaats van een nieuwe machine of een dure reparatie bestel je bij Europart en spaart daarmee veel kosten uit
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
kan ik niet vinden
Pluspunten
gemakkelijke bestelsite, snelle en vlotte levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE