Pluspunten
goede ervaring gehad, site was helder, levering ging snel.
Verbeterpunten30 euro voor een stukje plastic voor mijn koffiezet automaat blijft veel geld, maar ik gok dat Europart hier niet heel veel aan kan doen. Verder vind ik het altijd jammer dat er nog verzendkosten bijkomen, gelukkig kreeg ik de optie 'zelf ophalen' geboden waardoor ik die kon vermijden.
Pluspunten
Alles perfect verlopen, zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
is goed.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kan niet anders zeggen Top!!!! binnen 1 dag was mijn bestelling al in de winkel waar ik het kon afhalen. Vandaar 5 sterren
Pluspunten
Goede advies
Pluspunten
Hallo met willy ik heb geen klachten de levering was perfect en er was een bepaalde tijd weergegeven zo dat ik de hele dag niet moest thuisblijven super goed en mijn aankoop was zoals beloofd en goedkoop
Pluspunten
Zeer gemakkelijk en snel geholpen.
Pluspunten
S’avonds om 21u besteld Dag er op rond de middag al netjes afgeleverd met een correcte op opvolging
Pluspunten
Zondag middag besteld, maandag ochtend in huis!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
compleet oke
Pluspunten
Snelle service, gelijk een bevestiging van je bestelling. Bedrijf houd je goed op de hoogte van je verzending. Zeer tevreden.
Pluspunten
snelle en accurate levering
Pluspunten
Duidelijke catalogus en correcte levering
Pluspunten
bestellen wat je zoekt op een 1voudige manier, prima afhaaladres
VerbeterpuntenGeen drirect berberterpunten. Blijf zelf vindbaar en laat je klanten hun spulletjes vinden.
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE