Pluspunten
Exact het juiste deel en bijzonder snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering van het juiste artikel met goede compatibiliteitsweergave
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele goede service en het goede onderdeel geleverd top
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Snelle levering, veel beschikbare artikelen, snel gevonden, makkelijke bestelprocedure
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Ik kon heel gemakkelijk het onderdeel vinden bij het type-nummer van het product wat ik nodig had.
Pluspunten
Goede website: vrij snel het juiste artikel met check of het past op bestaande product.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Perfecte telefonische hulp
Verbeterpunten-
Pluspunten
dit bedrijf levert de onderdelen die ik nodig heb ook al zijn ze moeilijk te vinden. prima
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
met het beschrijven van het onderdeel konden jullie het bestelnummer vinden, wat ik niet kon vinden. Was fijn.
Pluspunten
Snelle service !
Pluspunten
Fijne gang van zaken, snel geregeld, goed bereikbare winkel
Pluspunten
Goed en makkelijk besteld en afgehaald.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alle lof voor dit bedrijf, de snelheid van aankomst van je bestelling (die je niet voor niks nodig hebt) is fantastisch. Hierdoor kun je je apparaat (in ons geval de wasdroger) weer snel herstellen waardoor je het weer kunt gebruiken.
Donderdag besteld. Zou dus vrijdags geleverd worden. Het kwam pas zaterdag!!! Toen waren de werklieden niet aanwezig dus wachten tot maandag voordat het bevestigd kon worden.
Pluspunten
Perfecte service, geen enkele opmerking! Het juiste onderdeel gemakkelijk teruggevonden. De volgende dag werd het geleverd. Top!
Pluspunten
Goede service alhoewel wij nog in business zijn voor het juiste artikel. Het uniforme onderdeel pastte niet.
VerbeterpuntenRetourzending kost mij € 6,90 terwijl het bestelde artikel € 14,00 kost. Zonde dus als het artikel niet past. Retour zou gratis moeten zijn!
Pluspunten
Correcte informatie en snelle levering!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE