Pluspunten
dik tevreden over service.Levering ging sneller dan was gemeld
Pluspunten
doen wat ze beloven!
Pluspunten
Snelle levering, onderdeel met instructie hoe te vervangen, top!
VerbeterpuntenBenoem het exacte volledige model / serienummer van kitchen aid waarvoor dit onderdeel bestemd is.
Pluspunten
Erg fijn dat ze een onderdeel dat binnen de garantietermijn defect ging direct kosteloos vervingen.
Pluspunten
Fijn, dat ook voor ouder model afzuigkap nog onderdelen zijn te leveren.De volgende ochtend mijn bestelling al in huis.
VerbeterpuntenMisschien heb ik niet goed gekeken tijdens online bestelling, maar zou voorkeur hebben voor keuze van levering bij winkels in de buurt (bv Gamma of AH) i.p.v. kantoor of priveadres.
Pluspunten
Duidelijke website, best veel informatie
VerbeterpuntenHet product is iets anders dan op de foto. Het is daardoor makkelijker te installeren. Wat ik eigenlijk mis op het "internet" is een (de-)montage instructie. Van dit lager is het vrij simpel, maar van andere producten zou het jullie website nog beter maken.
Pluspunten
op en top vlotte en snelle levering , echt een aanrader
Verbeterpuntengeen, ik zou zeggen doe zo verder
Pluspunten
nagekomen wat beloofd werd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
eerste kennismaking goed bevallen
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
Goed vindbaar!
VerbeterpuntenHet is wel uitzoeken welk onderdeel op mijn stofzuiger past. Maar dat is waarschijnlijk niet anders te organiseren.
Pluspunten
Snelle en juiste levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
Pluspunten
Telefonische vragen werden duidelijk uitgelegd, direct daarna via site besteld en volgende dag al afgeleverd.
VerbeterpuntenZou ik niet weten. Vooral zo door blijven gaan.
Produkt (koolborstels voor Miele) bleek niet te passen, de houders hadden een verkeerde vorm. Kon ik gelukkig oplossen door het te demonteren en de oude houders te gebruiken. Slordig.
geen
15 Weegschaalstraat