Pluspunten
Als Europart het niet heeft dan heeft niemand het
Pluspunten
Mijn bestellingen is tot mijn aangename verrassing binnen 24uur bezorgt. Verder heb ik geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice dus daar kan ik niet over oordelen.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super bediening en ZEER snelle levering
Pluspunten
snelle levering, medewerkers super vriendelijk
Verbeterpuntenonderdeel besteld op serienummer van het apparaat, maar toch verkeerd artikel gekregen wat niet past. Contact opgenomen en super opgelost
Pluspunten
Zeer snelle levering, precies wat het moest zijn!
Leveringen In het buitenland duren veel langer
Pluspunten
Makkelijk dat je alles kan bestellen en gratis kan laten afleveren bij een servicepunt in def buurt.
VerbeterpuntenDe levertijd als je het via een servicepunt besteld hangt af van wanneer de betreffende winkel een bestelling heeft gedaan. Thuis laten bezorgen was voor mij sneller geweest. Ook had het servicepunt geen idee of er überhaupt pakketjes zouden binnenkomen. Met track en trace zou het toch mogelijk moeten zijn om een als servicepunt een indicatie te kunnen geven?
Pluspunten
Alles is goed.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en lekker snel bezorgd!
Vezendkosten erg hoog
Pluspunten
zeer scherpe prijzen waar zelfs onze vaste groothandel niet aan kon komen. grote diversiteit aan artikelen, en snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering,
VerbeterpuntenVerzendkosten hoger dan prijs onderdeel, beetje jammer.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE