Snel gevonden wat ik nodig had En de levering was ook snel, top gewoon

Fast shipping

The part I needed, with fast shipping. Great experience.

Top !!

zeer makkelijk om onderdelen te zoeken en te bestellen bij Onderdelen .nl daar de technische tekeningen en bestelnummers aanwezig zijn . Ook prijs / kwaliteit zijn zeer goed ! Vlotte bestelling + levering . Zeer tevreden !

Snel en duidelijk

Prima website, duidelijke informatie en redelijke prijzen

Misleidend en waardeloze service

Ik heb via Beekman.nl een 6 tefal wokpannetjes gevonden dat ik zocht. Ik kon dit niet bestellen via deze site aangezien ik geen particulier was, maar ik kon dit wel bestellen via onderdelen.nl door op de link te klikken. Toen ik dit heb gedaan, heb ik besteld en betaald. Uiteindelijk bleek dat dit artikel maar 1 pannetje had in plaats van 6. het artikel was verder exact hetzelfde. ook werd er geen melding gedaan over dat dit minder pannetjes waren. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, kon deze niet veel meer zeggen als dat het niet de schuld was van hun en dat ik maar beter moest kijken, want in de specificatie stond wel ergens dat het maar om 1 pannetje ging. Kortom, waardeloze service van een waardeloos bedrijf en ik zou bij zowel Beekman.nl, Onderdelen.nl en Parts.nl nooit wat bestellen.

Top ...

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Snelle jongens ...

Werkt perfect

De ring werkt perfect

Een super team.

Hoe moet ik mijn vraag stellen om antwoord te krijgen ? Een mail sturen en maar afwachten. En dat afwachten , duurde zeer kort. Uitleg en nog een vraag van hun. Thuis kijken en antwoord geven en binnen een dag , het antwoord van het team bij onderdelen.nl Super..

Duidelijke website en vlotte levering!

Zonder veel moeite het juiste onderdeel gevonden, besteld en volgende dag al bezorgd. Goed voor elkaar.

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Voor mijn Siemens koel/vries combinatie een nieuw afdichtrubber besteld. Zoals beloofd origineel materiaal ontvangen en ook snel geleverd. Top klasse!

Duidelijke site en snelle levering.

Zelden heb ik zo een makkelijke site gehad met duidelijkheid omtrent Dexter bestellen artikelen.Daarbij ook nog eens de razendsnelle levering welke ook nog eens heel erg degelijk verpakte was.Wat betreft de prijs ook zeer tevreden..Complimenten.

Snelle en juiste onderdelen

De juiste maat en snel bezorgd

Het is gelukt om het juiste deurtje voor het vriesvak te vinden en het werd snel bezorgd.

Maxima garantía

Muy buena comunicación y atención. Todo fue como muy bien. Repuestos de hélices de ventilador original y muy bueno. Maxima recomendación.

• ¿Nos recomendarías?

Goede eerste ervaring

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was zorgvuldig en netjes verpakt.

Bestel gemak en snel geleverd

Wat handig dat als iets kapot gaat je makkelijk en duidelijk onderdelen kan zoeken incl de controle of ze geschikt zijn voor mijn apparaat. Helemaal top. Daarna worden de onderdelen ook snel geleverd. Binnen 24 uur was het apparaat al weer gerepareerd.

Goedkoper dan een nieuw toestel

Blij dat ik deze site gevonden heb. Onze keukenrobot was stuk en in plaats van een nieuwe te kopen kon ik de defecte stukken vervangen. Goedkoper dan een nieuwe en nog snel geleverd ook.

2 extra bakplaten besteld voor me Ikea oven. Ikea zelf heeft ze niet maar onderdelen.nl wel. Exact de zelfde en super snel geleverd (volgende dag). Echte aanrader!

Snel , makkelijk, tevreden

Makkelijk te vinden op site en te bestellen en snel geleverd

Alles volgens afspraak

Dit was mijn eerste ervaring met Onderdelen.nl Ik moest al aardig wat geld bij de aankoop betalen, dus vond ik het een beetje spannend, ook omdat het ruim een week zou duren, voordat het product beschikbaar was. Alles verliep volgens afspraak, prima!

Gedacht dat het in 1 keer gelijk goed was

Het rubber van de vriezer kon ik niet vinden. Foto gestuurd van type vriezer. Er werd een link naar mij gestuurd en er werd gezegd dat ik dit rubber moest hebben. Besteld en bezorgd. Oude rubber eraf gehaald zonder te kijken of de maat van het nieuwe rubber wel goed is….je raad het al. Verkeerde maat, het nieuwe rubber was 2 a 3 cm te lang in lengte. Toen maar weer het oude rubber terug gezet, ppfffff ging niet van zelf. Gedacht met met type plaatje door te geven gelijk het goede rubber te hebben, niet dus.

Juiste onderdeel snel gevonden

Onderdeel snel gevonden op de site. Levering één dag na het plaatsen van de bestelling, super snel dus.

Veel producten op voorraad tegen goede prijs.

Goede prijs, snel geleverd, originele onderdelen.

Gewaardeerde support, met kennis van zaken, om het juiste onderdeel te kunnen vinden.

Snel gereageerd om het juiste onderdeel te helpen identificeren aan de hand van de productinformatie die aangeleverd werd. Eenvoudige bestelprocedure, betaling, en zeer snelle levering van het juiste onderdeel.

Vakkundig en snel

Voor onderdelen van mijn apparaten ga ik voortaan naar ONDERDELEN.NL Snelle service, óók snelle retour service en terugbetaling. Fijne betrouwbare en snelle leverancier. Ik ben dik tevreden

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE