Conform afspraak geleverd, goed onderdeel

Op YouTube gekeken hoe het apparaat gerepareerd kon worden. Na ontvangst van het onderdeel werkte het apparaat weer.

Fijn om met jullie zaken te doen.

Onderdeel gevonden en snel geleverd bedankt.

Supersnelle levering en hele goede service!!!

Na gedoe met de bezorger die het pakket gewoon weer terug gestuurd heeft naar de afzender. Gemaild of het via een andere bezorgdienst opgestuurd kon worden. Werd meteen geregeld en had het alsnog de volgende dag in huis! Dankzij onderdelen.nl! Hele goede service en supersnel geregeld!

Snel & goed

Makkelijk te vinden wat ik moet hebben, Snelle versturing Goed verpakt Geen 5 sterren omdat reserve onderdelen erg duur zijn, maar dat geldt bij alle aanbieders

Uitstekende en snelle service!

Ik had een onderdeel, die wij zelf kwijtgeraakt waren, nodig voor mijn koffiemachine. Op Onderdelen.nl kon ik heel eenvoudig referentie ingeven, bestellen en binnen 1 dag had ik het binnen.

Prima geregeld Alleen niet duidelijk in de site of her hobby is of fendt

Zeer duidelijke website en prima be- en afhandeling van de bestelling.

Ref: bestelling glazen draaiplateau voor magnetron. - Duidelijke website. - Vlot bestelproces. - Perfecte be- en afhandeling waaronder een prima verpakking. - Snelle levering. (ruim binnen 24uur) - Goede prijs en idem kwaliteit. - Kortom; zeer tevreden!

Zeer vlug en goede Track en trace

Zeer snel en goed geleverd en in een goede verpakking paste perfect .

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Koolborstels voor een Siemens wasmachine besteld. Een dag later in huis en pasten perfect. Machine draait weer als een zonnetje

Helemaal top!

Het opschuim reservoir van mijn koffiemachine was stuk gegaan. En ik heb nergens een nieuwe kunnen vinden. Tot ik bij onderdelen.nl eindelijk de opschuimer vond die op mijn apparaat paste! Tot mijn grote teleurstelling was de levertijd 6 weken. Maar binnen vier weken was hij al in huis. Ik werd netjes op de hoogte gebracht toen hij leverbaar was en dat mijn pakketje werd verstuurd. En de volgende dag was hij eindelijk in huis. Nu kan ik weer heerlijke cappuccino’s maken. Wij zijn helemaal blij.

Prima geregeld

Prima via de website het juiste onderdeel kunnen vinden. Makkelijk besteld en prima correct en snel geleverd

Snelle levering van juiste producten

Gebruik gemaakte van de offerte optie in het bestelproces. Hierdoor meer zekerheid over het aankopen van de juiste producten ( gaskranen voor Pelgrim gastoestel). Goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.

Grandioos

Snelle levering en goed verpakt

Goed opgelost

Verkeerd besteld maar snel opgelost en snel je geld retour.

Perfect passende onderdelen

Magnetron, mica plaatjes waren kapot. Nieuwe gezocht met typenummer. Pastperfect

In een woord alles SNEL.

Prima website voor het vinden van onderdelen. En ook een goed controlesysteem met de vraag past dit onderdeel op mijn apparaat.

Top !

Goeie site, prima prijs, op voorraad en snel geleverd. Aanrader.............

Het was een goede kwaliteit en duidelijke site De levering was echt heel snel

Duidelijke website, mijn product werd snel bezorgd en past perfect

De wieltjes van de onderkorf van de vaatwasser waren versleten. Op de website van onderdelen.nl kon ik vinden welke vaatwasser ik heb en welke wieltjes ik nodig had. De bestelling verliep vlot evenals de bezorging. De wieltjes waren makkelijk te vervangen en de korf loopt weer prima. Zeer tevreden.

Goed product, goede prijs maar niet zelfde dag verzonden

Op de site staat voor 22.00 besteld dan zelfde dag verzonden, helaas was dit in mijn geval niet zo en daar baalde ik eerlijk gezegd wel een beetje van. Toen het product later binnen kwam dan verwacht bleek het gelukkig wel te passen. Het pakjes was keurig verpakt en het bedrijf reageert netjes op mails

Snelle en juiste levering

Onderdelen.nl levert zeer snel je juiste onderdelen.

Perfect!

Perfect!!!

Onderdeel heel goed, maar de DHL bezorg service is minder

Bestelde onderdeel koffiezetter is prima, past precies en doet het. (is DeLonghi, maar precies dezelfde onderdeel zit ook in andere merken, als bijvoorbeeld Siemens) Montage is makkelijk. Bezorgen de volgende dag zou ook prima moeten werken, maar niet met DHL. Ergerlijk, ze zeggen dat ze tussen 10 en 15 komen, je blijft ervoor thuis, en dan komen ze zonder waarschuwing toch pas onverwacht een dag later. Als je het echt de volgende dag nodig hebt moet je meer betalen en PostNL bezorging nemen. Onderdelen.nl zou er op de site voor kunnen waarschuwen.

Stukken binnen kortste keren gevonden

Bij het zelf zoeken naar de juiste stukken deze niet gevonden. Na mailverkeer en aanreiken van onderdelenlijst van onderdelen.nl ineens de juiste gevonden tegen normale prijs. Topservice!

Wat wij heel belangrijk vinden de snelle levertijd dan kan je gauw het kapotte apparaat weer maken en dat is super dank jullie wel

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE