Je krijgt heel snel geleverd wat je hebt besteld.

Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij onderdelen.nl. Onderdeel is op voorraad, de volgende dag al in huis. Super

Prima product, makkelijke site, snelle bezorging.

Het product was makkelijk te vinden op de site. Snelle levering van het prima product.

Ervaren als goed en perfect geleverd.

Top !!

Snelle levering en orginele onderdelen heel fijn

Het juiste onderdeel voor een goede prijs

Eenvoudig en snel

Leuke verrassing: eerst werd meegedeeld dat er voor een onderdeel 7 weken wachttijd was, waarna een week na bestelling het volledige pakket afgeleverd werd. Super!

Duidelijke website en snelle levering.

Erg tevreden on onderdelen.nl. Duidelijk e site. Snel geleverd. En goede communicatie over tijdstip levering. Ga zo door.

Slecht product

Dit niet originele deurrubber sluit de koelkastdeur niet goed. Het is 2 a 3 mm dunner dan de originele die kapot was. Je kan beter 30,/€ meer uitgeven en de originele Bosch bestellen

Niet verwacht maar Onderdelen.nl heeft uitkomst gebracht

Draaiknop van Tefal mixer defect en niet meer leverbaar door fabrikant. Deze verwees mij door naar o.a. Onderdelen.nl Tot mijn verrassing heeft deze wel genoemde draaiknop. Besteld en de volgende dag in huis. Past perfect. Snelle levering. Dus een meer dan tevreden klant.

Prima geregeld!

Ik had een onderdeel nodig voor mijn LG tv. Na overleg met onderdelen.nl was het gauw geregeld. en het artikel was binnen een dag geregeld. Klasse!

Goed en snel

Goed en snel, best tevreden. Als ik nog eens iets nodig heb wat jullie verkopen, doe ik dat zeker!

Overzichtelijk, snel, betrouwbaar!

Overzichtelijke site met heel veel onderdelen. Precies zoals t bedoeld is. Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Top!

snelle service

1e bestelling zelf verkeerd artikel besteld. Retour en terugbetaling super snel. Levering binnen 1 dag. Top!

Snelle levering en goed ingepakt. Duidelijke communicatie via mails.

Overzichtelijke website Snelle levering. Goed verpakt . Zo hoort het !

Past prima

Goed gekeken en via omschrijving juiste product gevonden. Blij mee.

Precies wat ik zocht en snel geleverd

Afgelopen vrijdagmiddag gaf het vlakscharnier van onze 20 jaar oude koelkast de geest. Met het typenummer van de koelkast bij onderdelen.nl uitgekomen. Daar stond het originele onderdeel met goede foto. Bestellen ging soepel, met duidelijke keuze van betaling, besteldienst en kosten. Snelle terugkoppeling. Zaterdagochtend heel vroeg bericht van DHL. Die zette het die middag preceis op tijd bij ons op de stoep. Met instructie. Nog voor het eten zat alles weer in elkaar.

Top bedrijf

Snelle levering goede producten tegen goede prijs

Enorm snellere levering

En product doet wat hij moet doen

Professioneel, snel, betrouwbaar.

Alles was in orde, ik kan het alleen maar aanbevelen. Ik ben dankbaar.

Snelle afwerking en uitstekende service.

Hoewel bij de eerste ontvangst een beschadigd onderdeel werd aangetroffen van een kwetsbaar bestand, was de afwerking daarvan een heel groot compliment waard. Het gaf een betrouwbaar en uiterst correct indruk.

De koffiemachine doet het weer prima dank zij het onderdeel.

Goed en duidelijk

Oude vaatwasser , deur sluit niet meer. 1e gedachte = dat word een nieuwe. Even goed kijken > even googelen> in 10 minuten div onderdelen gevonden voor een mooie lage prijs. Even filteren op nr > oude uitbouwen> goed te vergelijken door 360° foto Bestellen binnen 24 uur binnen . Monteren en opgelost

Wat een snelle levering!!!

Wat goed dat er onderdelen leverbaar zijn, zodat niet een hele ijskast vervangen hoeft te worden!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE