Heldere site, snelle levering

De site is makkelijk doorzoekbaar, informatie duidelijk en levering snel. Top!

Snelle levering en juiste onderdeel

Het breekbare onderdeel was goed verpakt, en de volgende dag al binnen met PostNL.... Uitstekende service!

Duidelijk assortiment gekoppeld aan het artikel nummer. Prima passende artikelen met juiste functie.

Snelle en correcte levering

Onderdelen.nl maakt waar wat ze aangeven.

Savonds bestelt. Volgende dag al in huis. Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker weer naar onderdelen.nl. Heel veel artikelen voor een goede prijs.

Ruim assortiment met snelle levering

Snel, accuraat en compleet. Ben zeer tevreden.

Deurbakje koelkast past!

Was op zoek naar een deurbakje van een koelkast die niet meer verkocht werd. Met het model- een typenummer kon ik bij onderdelen.nl dit deurbakje bestellen. Snel geleverd en hij past! Bedankt.

snel en aan een scherpe prijs

De site geeft duidelijke omschrijving van het produkt, m.n. de afmetingen. Scherpe prijsstelling en levering was snel.

Zeer betrouwbaar en correcte afhandeling van je bestelling

Al 2 keer gebruik gemaakt van deze site. Alle keren correct geleverd en afgehandeld

Prima, snel geleverd.

De web shop is duidelijk. Bestelde onderdeel werd snel geleverd.

Alles oké

Snel het juiste onderdeel.

Het opzoeken van de onderdelen ging eenvoudig, na betaling goede communicatie over de status van de bestelling. Het juiste onderdeel snel geleverd.

Niets op aan te merken. Eerdere beoordeling op 2023-10-06 is onterecht; heb daar een beoordeling gegeven voor levering door andere firma waarvan de naam er op lijkt. Excuses.

Door een prettige en informatieve chat heb ik het juiste artikel kunnen bestellen. Alle twijfels waren weggenomen en volgende dag werd de boiler al bezorgd. Top.

Supersnel geleverd

Snelle levering van een goed product.

Binnen een dag de bestelling binnen. Prima en origineel product.

Top op alle gebied.

Snelle levering. Verzorgde verpakking, maar de doos was véél te groot voor de inhoud. In vergelijking met de concurrentie: zeer goede prijs.

Extremväntan

Extremt lång väntan på reservdelen, som tur är så var vår husbilsäsong över så behovet var inte akut, kommer att kolla om delen finns i lager nästa gång innan jag beställer något från er, jag har inte fått dlen ännu men fått tydlig information hela tiden, det är mycket bra så jag ser att delen är på väg till mig i alla fall Mvh Mats

goede service en snelle levering, top.

precies het goede onderdeel snel geleverd, top.

Snelle levering Product is zoals omschreven en werkt naar behoren

Besteld en super snel bezorgd!

Vaak staat er voor .. besteld volgende dag in huis, en blijkt het toch niet zo te zijn. Nou daar was hier geen spraken van! Geweldige service, prijzen ook goed. En je kan elk onderdeeltje los bestellen, super handig!

De bestelling is zoals afgesproken goed en op tijd aangekomen

Pas 's avonds om half 9 ingelogd. Maar ze waren tot 22:00 uur open en de volgende middag had ik het zwenkwiel al binnen. Ik kon daarna mijn stofzuiger direct repareren

Snelle levering.

15 Weegschaalstraat