Pas 's avonds om half 9 ingelogd. Maar ze waren tot 22:00 uur open en de volgende middag had ik het zwenkwiel al binnen. Ik kon daarna mijn stofzuiger direct repareren

Snelle levering.

Snel geleverd!

Duidelijke beschrijvingen bij de onderdelen, schappelijke prijzen. Oud koffie apparaat, voor minder dan de helft van nieuw prijs helemaal kunnen reviseren. Weer genieten van de koffie!

Inderdaad vandaag besteld en morgen geleverd,heb een niet zo voor de hand liggend onderdeel besteld voor een Beko ijskast, origineel onderdeel van goede kwaliteit.

Fijne shop. Met alle onderdelen voor mijn product op dezelfde pagina. Super snel gevonden. En de volgende dag al in huis

Geleverde artikel conform bestelling en beschrijving. Levering via DHL en dat is toch een slag beter dan PostNL.

snelle levering.

Originele reserve onderdeel van Kärcher snel ontvangen.

Snel en gied geleverd

Prima site die levert wat er nodig os en extra check met product of je het juiste besteld.

Snel en goed

Snel geleverd en product van goede kwaliteit

Tevreden.

Philipsscheerkoppen gekocht na een adviseringsvraag. Alles goed afgehandeld!

Prima handvat steviger dan de originele, dat het wat lang duurde lag niet aan jullie. Als ik weer iets nodig heb bestel ik vast weer bij jullie. Vriendelijke groeten Bert huberts Zwolle

Website en verzending perfect

Het zoeken op de website en de bestel afhandeling perfect. De scheerkoppen passen helaas niet niet 100% in het apparaat maar functioneren.

snelle levering, correct onderdeel

Snelle levering zoals beloofd, correct onderdeel.

Naar verwachting

Prima product, origineel en snel geleverd. Doen gewoon wat ze zeggen.

uitstekend en snel

snelle levering en keurig

Super snel het juiste product in huis.

Bosch onderdeel snel gevonden, snel besteld en snel geleverd. Probleempje binnen 24 uur opgelost. Top!

Snelle levering, product als omschreven

Overzichtelijke website met uitgebreide productinformatie. We hadden het juiste onderdeel in een mum van tijd gevonden. Ook de verzending ging snel en eenvoudig. Een echte aanrader.

Onderdelen besteld en ontvangen gemonteerd en systeem werkt weer als nieuw.

Alles goed en vlot verlopen onderdelen functioneren naar behoren.

Prima ervaring, juiste product en zeer snelle levering.

Zie hierboven.

Het product was vermoedelijk niet op voorraad en dus de levering langer kon duren. Dit werd netjes en duidelijk gecommuniceerd. Ook de communicatie dat het product onderweg was was duidelijk. Product kwam netjes gewikkeld in bubbelplastic binnen. Wij zullen zeker als er onderdelen nodig zijn dit hier bestellen!

bestelt en 2 dagen later in huis prima

ik zal zeker meer gebruik gaan maken van onderdelen .nl het is ons zeergoed bevallen. groeten m.moerland

Toestel waarde € 360 hersteld met kost van € 15 & zeer snelle service

Eerst dacht ik nieuw espressotoestel te kopen omdat de Philips erg gek deed. Oorzaak bleek een lek te zijn in koppelstuk waardoor stoom ontsnapte in het apparaat. Alle electronica was hierdoor nat geworden met gekke reacties tot gevolg. Enige opmerking is dat ik jullie zou aanraden bijvoorbeeld deze koppeling als set aan te bieden inclusief dichtingen, ik kon gelukkig de 3 dichtingen van het defecte koppelstuk hergebruiken.

Snelle en goede service

Mijn bestelling netjes en vlot bezorgd

Gewoon top.

Bestelt en binnen twee dagen het juiste product ontvangen.

1 woord TOP!

Duidelijke site, veel keus, billijke prijzen en een supersnelle afhandeling. 's Avonds laat besteld, volgende dag in huis. Dus TOP!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE