Toestel waarde € 360 hersteld met kost van € 15 & zeer snelle service

Eerst dacht ik nieuw espressotoestel te kopen omdat de Philips erg gek deed. Oorzaak bleek een lek te zijn in koppelstuk waardoor stoom ontsnapte in het apparaat. Alle electronica was hierdoor nat geworden met gekke reacties tot gevolg. Enige opmerking is dat ik jullie zou aanraden bijvoorbeeld deze koppeling als set aan te bieden inclusief dichtingen, ik kon gelukkig de 3 dichtingen van het defecte koppelstuk hergebruiken.

Snelle en goede service

Mijn bestelling netjes en vlot bezorgd

Gewoon top.

Bestelt en binnen twee dagen het juiste product ontvangen.

1 woord TOP!

Duidelijke site, veel keus, billijke prijzen en een supersnelle afhandeling. 's Avonds laat besteld, volgende dag in huis. Dus TOP!

Vlotte afhandeling

Keurige afhandeling

Besteld en bezorgd

Besteld en bezorgd binnen 20 uur. Wat beloofd wordt op onderdelen.nl voeren ze ook uit. Contact gehad met klantenservice en dat was perfect. Vragen over het onderdeel worden direct zonder navraag bij collega's beantwoord.

Gewoon doen wat we hebben gezegd

Kwalitatief uitstekend product, Duidelijkheid over verzending etc Kortom Perfect

Makkelijk te bestellen en snel leveren, jammer dat vervoerder traag bezorgd.

supervlotte afhandeling.

Levering binnen 36 uur!

Prettige website en adequate snelle levering

Wij hebben onderdelen besteld t.b.v. Onze stofzuiger. Die waren sneller en makkelijker beschikbaar dan via de oorspronkelijke merkleverancier.

verzending en het beste kwaliteitsproduct

Ik was echt TEVREDEN

Top onderdeel en snelle levering

Het product voldoet prima en zeer snelle levering. TOP

Het past perfect heel snelle levering!

Snel én goed

Het bestellen ging goed, waarbij de extra controle erg nuttig was. Product was uitstekend en de bezorging supersnel!

Prima aanbod, snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geweldig assortiment, eenvoudig en snelle site. Perfecte communicatie. Levering uitstekend. Aangenaam, prettig bedrijf.

Precies wat ik nodig had

Duidelijke website, voldoende informatie over het product, snel geleverd!

Nette prijs. Supersnelle levering

Snel en goed

Er is snel geleverd wat ik besteld had.

Super snelle levering, onderdeel,precies wat ik nodig had.

snel en correct

Duidelijke site en super snel geleverd

Site helpt goed met het uitkiezen van het juiste product voor het model apparaat dat je hebt want dat kan behoorlijk lastig zijn. Echt top.

Superservice

Het onderdeel voor mijn wasmachine heb ik ´s avonds besteld, vlak voor tien uur. De volgende morgen, eind van de ochtend, was het er al! Ik heb het deurtje van mijn wasmachine zelf kunnen repareren voor nog geen 20 euro. Ik ben trots en blij dat het me zo goed en snel is gelukt, want ik kon gelukkig gauw weer wassen.

Passende onderdeel, volgende dag in huis

Snel

Snel geleverd, en de juiste

Betalen functioneerde niet in een keer

Goed. Moest wel lang zoeken tot ik gevonden had wat ik wilde hebben.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE