Supersnel en keurig geleverd

In het weekend besteld en maandag ochtend binnen. Heel fijn dat het zo snel geleverd werd.

Aanleveren product was goed.

Beste onderdelen.nl Ik wilde jullie al mailen maar aangezien ik deze vraag van jullie kreeg hierbij mijn (klacht) Voor mijn fornuis heb ik via jullie zoekmachine scharnieren besteld. Het ging hier om scharnieren voor een smeg C9GMA9. Deze heb ik dus op basis daarvan besteld. Vorige week kwam ik terug van vakantie en wilde ik deze vervangen. Maar nu blijken ze door het klemmetje/schuifje niet te passen. Dus hoopte ik dat ik de scharnieren nog terug kan sturen en me geld terug kan krijgen. Groetjes, Andy

Snelle afhandeling

Ondanks dat er een wachttijd stond was het product er heel snel Alleen DHL legde het gewoon voor de deur, omdat er toen niemand thuis was, ondanks dat aangegeven was waar t neer te leggen

Gemakkelijk besteld en snel geleverd, dank voor de goede service

Snel en goed

Vervangende deur rubbers en mand wielen besteld voor een intussen bijna 19 jaar under vaatwasser. Echt heel snel (volgende dag) geleverd, perfecte onderdelen. Dit apparaat gaat weer een tijdje mee.

Hele snelle service

's Avonds de wasmachine stuk, de volgende middag draaide hij alweer. Fijne snelle service!

Snel correct

Perfecte levering, snel en correct volgens afspraak Nieuwe correct print zozls besteld

Toen ik het verkeerde besteld bleek te hebben, heb ik de klantenservice gebeld en ben daarna door Ben super super goed geholpen om alles weer recht te breien..

supersnelleservice

na mijn bestelling was de levering reeds de volgende dag daar. en mijn microgolfoven werkt weer perfect

Makkelijk bestellen en snelle verzending.

Goede website waar je makkelijk kunt bestellen en snelle verzending.

De aansluitkabel voor de oven blijkt bij het plaatsen van de keuken veel te kort. Bij onderdelen.nl een langere kabel besteld. De volgende dag (einde van de dag) is de kabel binnen en kan de oven worden ingebouwd. Mooi snel en volgens afspraak

Het is snel en goed Verpakt geleverd makkelijk tevinden Op de site

Goed product snel geleverd

Het product past perfect

Heldere informatie

Onderdelen zijn makkelijk te vinden en er komt vlote en duidelijke hulp bij vragen

Gweldig

Op zoek naar een afstandsbediening voor mijn airco en hier vond ik hem zelfs van hetzelfde merk. Helaas was ie niet op voorraad en moest ik even wachten op de levering. Nu ie in huis is ben ik blij en werkt het prima.

Top bedrijf , behulpzaam en vlotte levering

Wieltjes voor vaatwasser , via mail gevraagd welke ik nodig had . Dag later reactie op mijn mail en nog een dag later had ik ze al thuis . En ze passen perfect .

Snel geholpen

Mijn vraag werd snel beantwoord en mijn daarop volgende bestelling werd zeer snel geleverd!

Top !

Supersnel geleverd !

Helemaal top!

Ik had een verkeerd onderdeel besteld/ontvangen maar na een telefoontje prima geholpen. Inmiddels het juiste onderdeel ontvangen en de koelkast is is weer compleet. En dit alles binnen één week, klasse

Juiste informatie.

Ik had een vraag over een onderdeel in een Krups EspressoMachine en kreeg meteen de juiste informatie terug met de link. Top geregeld.

Precies het juiste onderdeel voor mijn schuurmachine van 20 jaar oud, Ik was blij verrast dat onderdelen.nl het nog kon leveren. En ik geen nieuwe dure schuurmachine hoefde aan te schaffen

Duidelijk

Gewoon een goeie site duidelijk en klantvriendelijk en snelle reactie en levering ! Kortom Top !

Ervaring in 1 zin... nee hoor 1 woord: Fantastisch!

Storing koffiezetapparaat... zoeken hoe te maken... even wat tutorials kijken... onderdelen zoeken en dan hier goed, overzichtelijk en tegen een scherpe prijs vinden... Bestellen en al de volgende dag correct in huis... nog een tweede bestelling moeten doen ivm nog een ander onderdeel nodig... 22uur besteld volgende dag 11 uur in huis... erg snel en adequaat... Storing heeft totaal incl onderzoek, bestellen en eigen reparatie nog geen week geduurd.! Kortom heb een storing aan iets en onderdelen nodig... dan zit je hier goed!

Goede ervaring.

Fijne site, makkelijk zoeken. Snel verstuurd, volgende dag binnen. goed verpakt (ging om een kwetsbaar product). Past ook precies.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Op de site vond ik snel wat ik nodig had. De volgende dag was het al in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE