Top !

Supersnel geleverd !

Helemaal top!

Ik had een verkeerd onderdeel besteld/ontvangen maar na een telefoontje prima geholpen. Inmiddels het juiste onderdeel ontvangen en de koelkast is is weer compleet. En dit alles binnen één week, klasse

Juiste informatie.

Ik had een vraag over een onderdeel in een Krups EspressoMachine en kreeg meteen de juiste informatie terug met de link. Top geregeld.

Precies het juiste onderdeel voor mijn schuurmachine van 20 jaar oud, Ik was blij verrast dat onderdelen.nl het nog kon leveren. En ik geen nieuwe dure schuurmachine hoefde aan te schaffen

Duidelijk

Gewoon een goeie site duidelijk en klantvriendelijk en snelle reactie en levering ! Kortom Top !

Ervaring in 1 zin... nee hoor 1 woord: Fantastisch!

Storing koffiezetapparaat... zoeken hoe te maken... even wat tutorials kijken... onderdelen zoeken en dan hier goed, overzichtelijk en tegen een scherpe prijs vinden... Bestellen en al de volgende dag correct in huis... nog een tweede bestelling moeten doen ivm nog een ander onderdeel nodig... 22uur besteld volgende dag 11 uur in huis... erg snel en adequaat... Storing heeft totaal incl onderzoek, bestellen en eigen reparatie nog geen week geduurd.! Kortom heb een storing aan iets en onderdelen nodig... dan zit je hier goed!

Goede ervaring.

Fijne site, makkelijk zoeken. Snel verstuurd, volgende dag binnen. goed verpakt (ging om een kwetsbaar product). Past ook precies.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Op de site vond ik snel wat ik nodig had. De volgende dag was het al in huis.

Snel de juiste spullen in huis

Zondag stofzuigerfilters besteld,via mail snelle terugkoppeling .m Mandagochtend afgeleverd op t door mij gekozen afhaalpunt.

Supergoed

Goede zoekfunctie, snel de juiste onderdelen gevonden, snelle levering

Snel bezorgd en goed qualiteit

Het was makelijk om de juiste onderdelen te vinden. Alles was snel bezorgd en goed qualiteit.

Super geregeld

Nieuwe flessen houder voor mijn siemens koelkast besteld. Was allemaal super gemakkenlijk te vinden op de site. En deze past super in de koelkast. Aanrader dus

Toppie

Prima service en levering van een filter voor een 25 jaar oude afzuigkap. Helemaal top.

verbaasd over de razendsnelle levering

snelle service en afhandeling na het opgeven van het typenummer van mijn koelkast kreeg ik het goede onderdeel toegestuurd.

Prima service!

Duidelijke site en snelle service keurig en dergelijk verpakt!

had een klacht

maar die werd goed opgepakt en ook goed opgelost naar tevredenheid

Snel en duidelijke info

Voordat ik het bestellen heb ik contact opgenomen met medewerker, ze heeft mij geholpen, op die manier heb ik juiste artikel besteld.

Om mijn ervaring uit te drukken staan er sterren te weinig

Op een heel duidelijk website vond ik precies wat ik nodig had, een glazen kan van een blender. De levering gebeurde (in België) reeds de dag nadien. Toen ik het product uitpakte zag ik dat er en klein verschil was en dus niet bruikbaar. Ik heb hiervan een foto gestuurd naar de verkoopdienst. Per kerende zag ik dat er terug een verzending vertrokken was. het juiste product stond de dag nadien terug aan de deur. Top service zonder gedoe of discutie.

bezorging

helaas nog steeds niks ontvangen. dit zou 1 september worden bezorgt. 3 september gebeld zou 4 september tussen 17.30 / 21.30 worden bezorgt. een mailtje dat het is bezorgt maar niks ontvangen. 5 september gebeld dat ik niks heb ontvangen

Helemaal goed en zoals mag worden verwacht

De onderdelen waren makkelijk vindbaar, snel bestelbaar, snel geleverd, goedkoper dan elders en goed. Wat wil je nog meer

Prima en snel geleverd

Vlotte snelle service

Uitgebreid assortiment

vriendelijk behulpzaam en eenduidelijke/makkelijke website

had het verkeerde besteld, contact opgenomen en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. vervolgens het juiste onderdeel besteld. uitmuntende service en makkelijke site.

snel besteld en geleverd top

snel gevonden wat ik zocht en andere dag geleverd

goede service

ik heb een onderdeel gekocht en ook juiste informatie gekregen. ook goede service en luisterende oren voor de probleem op te lossen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE