Alles geregeld zoals je wenst

Alles goed en snel geregeld

Top services

Goede sneller services

Aan het team voor mijn ervaring is het met stip de beste 100 procent goed na mijn verkeerde bestelling heeft het taem mijn bestelling geannuleerd en heef de juiste op gestuurd ook stond mijn geld van mijn verkeerd bestelling na 2 dagen terug op mijn bank dit noem ik service met dank

Waanzinnig goede service, denken goed met de klant mee, buitengewoon goede service, alles klopt.

Geweldige ervaring, fijne email correspondentie met goede uitleg en begeleiding om ervoor te zorgen dat je als klant het juiste product op de meest korte termijn binnen kunt krijgen. Dat gaf veel vertrouwen op voorhand en dat vertrouwen komt onderdelen.nl ook na. Al met al een tip ervaring gehad.

Snelle levering en goed verpakt

Motortje was gelukkig op voorraad. Minpunt was dat de afbeelding niet overeenkwam met daadwerkelijk model. Verder is de prijs van dit specifieke model wel wat hoog vind ik gezien de interne tandwielen van plastic zijn. Mogelijk een verdienmodel voor Sharp.

Het bestelde , een handgreep voor een koelkast, werd op tijd en netjes bezorgd. Binnen de vijf minuten zat het erop. Heel blij mee.

opgelucht dat ik een oplossing vond!

een heel klein onderdeel van een 15 jaar oude wasdroger maakte dat ik de deur niet meer kon sluiten. Hier heb ik het gevonden en de volgende dag al kunnen installeren.

Goed advies en snelle levering

Al in een zin verwoord

Goede service en snelle levering

Had mijn onderdelen snel in huis

Snel en perfect geregeld

Zo mega blij met de onderdelen die ik besteld heb. Zo bestel je en krijg je ‘s avonds een berichtje dat het klaar staat om verstuurd te worden. En heb je het twee dagen later binnen. Top service! Snel en goed verpakt. Onderdelen zijn snel te vervangen en zo ziet je koelkast er weer nieuw uit en kan die weer lang mee.

Het artikel dat retour gestuurd is

Heb het artikel wat ik bestel had geretourneerd ivm verkeerde keuze. Werdt snel en met respect behandeld en mijn geld terug gekregen omdat er ook geen ander artikel was wat ik nodig had voor dit merk. Heb wel zelf de retour kosten betaald van 8,50 maar dan is het ook netjes en snel geleverd via post .nl.

Goede prijs voor goed materiaal, snel geleverd

Goede prijs voor goed materiaal, snel geleverd

Zeer goed ervaren

Zeer goed kom vaker koopjes doen!

Snel en netjes geleverd.

Na mijn email binnen één dag advies ontvangen over het juiste onderdeel

Ik heb dit als super ervaren

Uistekend advies

Onderdeel voor type oven was noet te vinden Met opgave van merk en type het juiste onderdeel gebonden door de medewerker. Oven werkt weer perfect!

Snel en goed

Fijne info maakte dat ik zeker wist dat dit het goede onderdeel was. Past precies, werkt perfect!

Ik bestelde een set scharnieren voor de koelkast. Deze werden na 1 dag perfect afgeleverd. Na montage was er in één van de scharnieren een defect. Na dit via de klantenservice te melden werd een nieuwe set daags nadien opgestuurd en geleverd. Dit is topservice.

TOP

SNELLE LEVERING EN PRIMA ONDERDEEL ! DANK U !!! FR.DELIE

Zeer to the point !

Zeer gemakkelijk om bestelling te plaatsen. Betaling ook naadloos. Levering erg vlot met goede info per email, ook van het bezorgmoment. Zeer tevreden, daar gaat men vaker bestellen.

Prima service en snel binnen

Makkelijk onderdelen te vinden en zeer snel geleverd

de bestelling verliep prima

heldere informatie, snelle levering, correcte afhandeling

Past perfect

De onderste korf van mijn oude vaatwas ATAG was bij ATAG niet meer te krijgen, maar bij onderdelen .NL toch een passend model gekregen dat na 1 dag al geleverd werd .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE