Goede eerste ervaring!

Afzuigkap filter besteld. Er stond al duidelijk bij dat het artikel niet voorradig was, en het een aantal dagen zou duren voor het grleverd zou worden. Prettig dat dit gelijk wordt aangegeven. Duidelijk mailverkeer over de bestelling, en wanneer het product naar ons werd verzonden. Product was goed ingepakt. Wij onthouden jullie zeker! Prima ervaring :)

Vandaag besteld morgen in huis

gelijders voor een siemens koelkast gekocht en gelijk de volgende dag in huis. Met youtube erbij geinstalleerd en het werkt perfect!

Snelle levering van juiste product

Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop waar ik het juiste product gevonden heb. Snelle levering.

Product goed geleverd

Voetjes voor pandragers besteld, en aangegeven dat ik deze niet de volgende dag, maar 2 dagen later wilde ontvangen. Prima op de door mij aangegeven dag bezorgd.

Goed en snel geleverd!!!! Top!

Klip en klaar

Duidelijke site, veel produkten, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Top!

Snel

Je gelooft bijna niet meer dat je bestelling zoooo snel bij je aan huis kan worden bezorgd. Fantastisch.

Perfecte service

Bestelling geplaatst, meteen een bevestiging en de dag erna volgens afspraak geleverd. Complimenten!

Prima kwaliteit en snelle levering!

Mooie website, gevarieerd aanbod.

Makelijk te bestellen en super snel geleverd

We waren al langer op zoek naar dit onderdeel. Al paar x ergens anders besteld maar kon iedere x terug en moesten ook lang wachten. Nu bij jullie was het zo gezocht en gevobden bestelling was binnen 1 dag binnen en goed op de hoogte gehouden over de verwerking. Ik beveel iedereen dit aan.

Duidelijke site

Duidelijke site wat de keuze doet vereenvoudigen. Ik had mijn onderdeel van mijn keukenmachine snel gevonden. Na plaatsing bestelling de dag erna bezorgd.

Perfect, niet verder zoeken!

Produkt besteld, vlgd dag in huis, perfect zoals t hoort. Iets nodig gewoon hier bestellen

Mijn bestelling is perfect en snel geleverd,en voldeed aan mijn verwachtingen.

Top service en binnen 24u in huis !

Bij apparaten gaat er weleens iets stuk, soms door eigen schuld maar vooral door slijtage. Hier bestel ik altijd onderdelen die eenvoudig te vinden zijn als je op het typenummer van het apparaat zoekt. De prijs en de goede service zorgen ervoor dat ik hier steeds terugkom.

Correct en snelle behandeling van bestelling

De onderdelen waarom ik vroeg, bleken juiste te zijn! Ondanks dat deze zeer specifiek zijn. Ook was de behandeling en de levering snel en zeer correct! Top!!

SUPER

Overzichtelijke site, snelle levering

Prima en snel bezorgd

Past goed en was snel leverbaar

Goed en veel keuze en uitleg van de verschillende mogelijkheden om te best

Bijna goed.

Een filter Hepa was te groot en past dus niet.

Extreem lange levertijd

Uitzoeken en bestellen van onderdeel ging prima, onderdeel zelf is ook prima. Toch een iets lagere beoordeling vanwege de onduidelijkheid over de levertijd. Indicatie van de levertijd was 6 weken. Toen gebeurde er niets. Na navraag en nog drie weken wachten kwam er een update, nog een maand langer wachten. Een week later weer een update, nog een maand erbij. Weer een week later (en dus 1,5 maand voor de verwachte leveringsdatum) kwam er uit het niets een verzendbevestiging. Ligt waarschijnlijk grotendeeld bij de toeleverancier en dus buiten de macht van onderdelen.nl

Precies wat nodig was

Nadat ik het product had besteld werd alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Prima, iets wat je verwacht maar niet altijd krijgt, hier dus wel.

De levering duurde even product was niet op voorraad. Dit werd mooi gemeld. Nadien bericht voor levering. Perfect. Ook de kwaliteit is zeer goed. Oven werkt weer perfect. En dat ondanks dat ik geen electro monteur ben.

Super tevreden

Originele koolstofborstels van Bosch besteld. In minder dan 2 dagen geleverd! Mijn wasmachine heeft niet lang stilgestaan, zelf motor gedemonteerd en onderdelen gemonteerd. Loopt als een zonnetje! Super tevreden Johan

Snel verstuurd, goed ingepakt

Snel besteld wat ik nodig had, een flessenhouder en een vrieslade. Hier net zo duur als elders, maar snel bezorgd.

Goede ervaring

goede klantenservice medewerker, Ik ben goed geholpen en Vriendelijk behandeld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE