Pluspunten
2 maal een onderdeel besteld voor mijn wasmachine en in beide gevallen snel geleverd.
Pluspunten
Heldere site, snelle verzending.
Pluspunten
Perfecte service!! Ik had een onderdeel op serienummer van het apparaat besteld, maar dat bleek het verkeerde te zijn omdat het nogal onduidelijk vermeld was bij Whirlpool en op de website van Europart. Het is telefonisch perfect uitgezocht, en ik heb het verkeerde onderdeel retour gezonden. Ik kreeg netjes mijn geld EN de door mij gemaakt verzendkosten terug.
Dingen die door de brievenbus passen, niet in een doosje doen, zodat de klant bijna 6 euro verzendkosten moet betalen.
Pluspunten
Denken echt met je mee. Problemen worden naar tevredenheid opgelost
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door
Pluspunten
Groot assortiment; zeer snelle levering
Pluspunten
heel snelle reactie op vragen.
Pluspunten
Ze hebben alles
VerbeterpuntenHet is heel erg duur
Pluspunten
Fijn dat ze relatief ouder onderdelen (handgreep van een afzuigkap van ruim 21 jaar oud) nog konden leveren.
VerbeterpuntenLever ook de evt. montagematerialen bij het onderdeel. Ik had 2 piepkleine schroefje nodig, waar ik vervolgens het halve dorp nog voor kon affietsen.
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Informatie makkelijk te vinden
Pluspunten
Goed te zoeken
VerbeterpuntenSite werkt niet goed voor tablet. Kunt geen getallen ingeven.
Pluspunten
Altijd snel, betrouwbaar en met vakkennis ook in winkel perfecte service en vakmanschap!!!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verbeterpuntenecht crediteren wat retour gezonden wordt, na deze negatieve ervaring zal ik niet meer zo iets bestellen
Pluspunten
bla bla bal
Verbeterpuntenbla bla bal
Pluspunten
- Snelle levering zoals beloofd - Overzichtelijke website
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.