Pluspunten
Duidelijke site geeft goed inzicht. Snelle afhandeling.
Pluspunten
Snel en goed.
VerbeterpuntenGratis bezorging boven 50 euro.
Pluspunten
Op vrijdag besteld en op zaterdag al in huis.Super snelle levering!
Pluspunten
Telefonisch prima geholpen
VerbeterpuntenOp de site model code invoeren word nietbgevonden van alle 3 de artikelen die ik nodig had
Pluspunten
Veel voorradig en altijd snel geleverd
Pluspunten
VerbeterpuntenOnline stond dat dit onderdeel ook voor ons type vaatwasser passend zou zijn maar in de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Dit is niet fijn!
Pluspunten
afhandeling verkeerde levering was correct en snel
Verbeterpuntenverkeerde maat van plateau in verpakking terwijl stickers op verpakking juist waren.
Pluspunten
Goede service!
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Makkelijk en snel. Duidelijke website
Pluspunten
Verbeterpuntenbelachelijk dat je voor een klein knopje wat door de brievenbus past verzendingskosten van 5,95 moet betalen.Bijna een verdubbeling van de kosten????
Pluspunten
Na 21.00 uur een aanvraag voor offerte ingediend tot mijn verbazing dezelfde nog de offerte in de mail box ,twee dagen later werd het bezorgd ,kon niet eerder omdat het niet op voorraad was
Pluspunten
de voorraad en snelle levertijd
Pluspunten
snelle en vloten levering goede service en goede verpakking en op de site goede beschrijving over het product wat ik zoek super geen 100 % maar wel 200% duidelijk heit
Verbeterpuntenzou niet weten wat alles is wat het moet wezen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.