Pluspunten
Donderdag avond besteld en vrijdag ochtend in huis! Snelle levering top!
Pluspunten
Zie bovenstaande beoordeling
Pluspunten
Onderdeel stond niet op de site (machine was 3 maandden oud), maar met 1 telefoontje een link met het juiste onderdeel in de mail. Levertijd was ook nog korter dan opgegeven!
Pluspunten
Snelle levertijd naar België!
Pluspunten
supersnel
Pluspunten
Snelle levering goede prijs afspraken zijn nagekomen
Pluspunten
VerbeterpuntenNakomen wat je op je site vermeldt, nl voor 22.00 besteld, volgende dag in huis. Klopt niets van! Beide onderdelen op voorraad, vrijdag om 19.00 besteld, 3 dagen later pas afgeleverd.
Pluspunten
produkt goed te vinden op de site. snelle levering!
Pluspunten
Via de website vond ik het product dat ik wilde en informatie over bezorging, zoals ik wilde. Afhalen in de winkel is persoonlijker, omdat je dan terzake vragen kan stellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
uitgebreide website, eenvoudige navigatie, ongelooflijk snelle levering (minder dan 24 uur)
Verbeterpuntenkan niets bedenken
Pluspunten
Alles verloopt glad en je wordt stap voor stap geïnformeerd. chapeau!
VerbeterpuntenBereikbaarheid in het weekend
Pluspunten
zeer overzichtelijke aanbiedingen en snelle afhandeling van het te leveren product
Verbeterpuntengeen gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijk site. Snelle levering met actuele informatie via de mail.
VerbeterpuntenBestekbak besteld voor vaatwasser. Volgens site geschikt. Bleek het geval echter andere plaatsing dan origineel. Dat zou prettig zijn als dit op de site vermeldt zou staan
Pluspunten
Vlotte levering Product eenvoudig te vinden op de website doordat je kunt zoeken op type nummer
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website en zeer snelle levering
Pluspunten
Transparant
Pluspunten
Veel op voorraad. Duidelijke zoek methode. Snelle levering
VerbeterpuntenKosten van betaalmethodes vind ik belachelijk. 3% voor PayPal betaling. Absurd gewoon. Alleen ideal betaling is gratis
Post.nl was dag later dan beloofd, ik had maandag voor de uiterste tijd besteld maar pakket kwam pas woensdag, ik laat in het midden waar hier de vertraging ligt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.