Pluspunten
Door onzorgvuldigheid bij bestelling mijnerzijds verloopsnoertje nagestuurd. Zelfs zonder kosten
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
lieve en aardige telefonistes die alles proberen. er ging iets mis met de email adres. helaas tot twee keer toe. alles opgelost! en snel geleverd.
Verbeterpunteneigenlijk niets. maar het ging niet goed met het sturen van de offerte naar mijn emailadres. lettertje vergeten tot 2 keer toe. wel ongelofelijk aardig geholpen en behulpzaam :)
bericht sturen wanneer onderdeel geleverd wordt
Pluspunten
prettige en kundige communicatie.
Pluspunten
Nav een niet goed gelezen en/of begrepen omschrijving van wat een SET is. Ik dacht dat een SET 2 ea is. Dit bleek dus niet zo te zijn In mijn geval bleek een SET 1 ea te zijn. Na even heen en weer gemaild te hebben , kon ik de tweede bestelling doen met een korting.
VerbeterpuntenDuidelijker maken wat een SET inhoud Manier van versturen kan wat beter Nu een heel klein item in een kartonnen doos gekregen , ( 2 X ) terwijl het volgens mij makkelijk in een bubbeltjes enveloppe had gekund. Dit had enorm kunnen besparen op de verzendkosten
Pluspunten
Pluspunten
duidelijk site die goed werkt hele vlotte afhandeling van je bestelling
Verbeterpuntende prijs
Pluspunten
Snelle antwoord op de vraag over een koelkast onderdeel, op zondag!! Daardoor konden we het onderdeel snel bestellen.
VerbeterpuntenKlein iets: Het gevraagde onderdeel zat niet standaard in het assortiment. In de communicatie aan ons stond alleen een artikelnummer. Op goed vertrouwen hebben we dan maar besteld. Indien mogelijk een plaatje bijvoegen had opzich wel fijn geweest.
Pluspunten
Snel en duidelijk antwooord op vraag via mail Duidelijke informatie over levering van bestelling
Pluspunten
zondagavond besteld, maandagmorgen al in huis! Onderdeel makkelijk et vinden op de site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering, groot assortiment
Verbeterpuntenprijs van dit artikel is erg hoog ( €120,=)
Pluspunten
makkelijk te vinden en een goede kwaliteits levering
Verbeterpuntenvoor mij geen. Ik vond het prima
Pluspunten
Pluspunten
Makkelijke site om te gebruiken.
VerbeterpuntenMaandagavond ruim voor 22.00 besteld. Volgens site dus dinsdag in huis. Niet dus: Donderdag in huis!
Pluspunten
Heel goede service en snelle levering.
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service. En voor wat betreft de winkel in Almere Buiten, de winkelier is een flexibele en vriendelijke man! Topservice
VerbeterpuntenZo blijven en mee blijven gaan met de tijd.
Pluspunten
Snelle levering van de goede, mooie producten.
VerbeterpuntenDuidelijkere website zou fijn zijn, met meer overzicht en meer product informatie over voor welke app. Het geschikt is o.a.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.