Pluspunten
super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
jullie service en snelheid. Die is dan ook weer perfect. Ook de technische beschrijvingen zijn heel goed dat heeft mij geholpen om de juiste keuze te kunnen maken.
Verbeterpunten16% kosten voor vervoer, voor iets dat niks weeg vind ik aan de hoge kant, maar oke ik ben wel erg blij met jullie service en snelheid. Die is dan ook weer perfect.
Pluspunten
Snel geleverd, makkelijk zelf te plaatsen
Pluspunten
Ondanks het niet op voorraad hebben toch een snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van bestelling
Pluspunten
Ik wist niet of ik het goede type onderdeel had uitgezocht. (Deurrubber koelkast.) Totaal geen probleem gewoon opgeven type koelkast en binnen 24 uur mail met het juiste onderdeelnr. Paste perfect. Snelle levering
VerbeterpuntenAlles oké
Pluspunten
Duidelijke site, artikelen goed te vinden en snel geleverd.
Pluspunten
Nabestelling van koppelsnoertje volgende dag, omdat ik bij mijn versnelling het verloopsnoertje niet was opgevallen. Super service en ook de andere zaken van mijn bestelling waren top.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Goede communicatieve, mailen wanneer product geleverd wordt, sneller gelevering.
Pluspunten
Goede inzichtelijke site
VerbeterpuntenGeen op of aanmerkingen
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Ruim assortiment, duidelijke omschrijving en zeer snelle levering!
Pluspunten
Goede en duidelijk communicatie, niet te veel, niet te weinig. Terugsturen geen probleem, netjes per mail bevestigd en in no-time creditnota ontvangen en volledige bedrag terug overgemaakt. Klasse, precies zoals het hoort. Bestelling in de winkel afhalen verliep ook prima.
VerbeterpuntenBestelde artikelonderdeel was universeel, paste wel maar functioneerde helaas niet in het typenummer van het elektrische scheerapparaat dat ik had opgegeven, vandaar dat ik geretourneerd heb.
Pluspunten
Geweldig, goede service ik ben zeer tevreden
Pluspunten
kon niet makkelijker
Verbeterpuntenvolgende keer ga ik het onderdeel op jullie website zoeken en niet op google. maar na het vinden van het onderdeel bij jullie, kon het niet veel beter. laat op de dag besteld en toch de volgende dag in huis. hartelijk bedankt voor de service
Pluspunten
Snelle levering, snel reactie op vragen.
Pluspunten
Makkelijk zoeken naar onderdelen op website. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid van de levering
Pluspunten
veel onderdelen goede website
Verbeterpunteneentelefoonnummer voor vragen
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Kordaat oplossen van een probleem. Snelle levering.
VerbeterpuntenEigenlijk geen, vooral zo doorgaan.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.