Pluspunten
Beschrijving op de site was heel erg duidelijk. De verpakking van mijn pakjet was prima. Leveringstijd was zoals afgesproken op de website.
Pluspunten
Snel, duidelijk en compleet
Pluspunten
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Perfecte en snelle afhandeling
VerbeterpuntenIets goedkoper mag altijd ...
Pluspunten
Duidelijke site, snel mijn onderdeel gevonden. Geen verzendkosten omdat er een zaak in de buurt is.
Pluspunten
Product was eenvoudig te vinden op de website. en volgende dag geleverd
Pluspunten
verstand van zaken goede informatie over product
Verbeterpuntenlevertijd als het van de fabrikant moet komen hier moet het toch mogelijk zijn dat het vandaar rechtstreeks naar klant verzonden wordt. En prijs is voor consument niet na te gaan omdat klant geen prijs krijg van fabrikant en zelf daar niet kan bestellen dus Europart kan rekenen wat die wil hier heb je totaal geen controlled over
Pluspunten
snel antwoord op mijn vraag via mail snelle levering
Pluspunten
alles positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling, snelle levering. Prima!
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten bedenken. Geen negatieve ervaringen.
Pluspunten
Afspraak is afspraak
Pluspunten
Duidelijke informatie per mail. Per ongeluk het verkeerde besteld, teruggestuurd en het juiste onderdeel al de volgende dag ontvangen.
Pluspunten
Duidelijke site, enorm assortiment
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze doen hun best
VerbeterpuntenCoulance na 4 x verkeerde levering blijft uit. Dat kan vele malen beter
Pluspunten
Kunnen veel artikelen leveren
VerbeterpuntenOp de webwinkel kom je onderdelen tegen die gelijk zijn als een ander onderdeel die veel goedkoper is. In mijn geval zijn de scharnieren voor een inbouw Bauknecht koelkast KRI1509/a zijn meerdere sets het zelfde met een prijs verschil van enkele tientjes. Zie mijn bestelling van 28-08-2016. Bij retour brengen van een onderdeel bij de winkel wordt geen bewijs van inleveren meegegeven, moet eigenlijk wel.
Pluspunten
Bij de levering was er een fout nummer ingegeven door mezelf. Deze mensen namen contact en alles werd uiteindelijk correct geleverd
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.