Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijke website (incl mogelijkheid om te verifiëren of het onderdeel in de machine past), goede communicatie en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Duidelijk website Makkelijk bestelproces De volgende dag geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering mogelijk om zelf af te halen bij de winkel in de buurt
Pluspunten
Overzichtelijke website met de juiste informatie en afbeelding bij het product. Gemakkelijke bestelinterface. Snelle levering met track en trace
VerbeterpuntenKan ik niet beoordelen na één bestelling te hebben gedaan, maar tot zover geen opmerkingen.
Pluspunten
Snel en goed geholpen. Precies zoals op de site vermeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
overzichtelijke website snelle levering
Pluspunten
Keurig de afspraak nakomen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Website gebruik; Communicatie mbt levering;
VerbeterpuntenStofzuigerslang paste bij mijn type stofzuiger, doch dit type, een tussenliggende variant in de nummering, stond niet vermeld op jullie datalijst. Gokje van mijn kant dus, met goede afloop.
Pluspunten
Snelle communicatie, duidelijke offerte en snelle levertijd. Ideaal is dat het er meerdere ophaalpunten zijn om je product op te halen.
VerbeterpuntenIk vind de verzendkosten voor een lampje behoorlijk hoog. Maar doordat jullie meerdere ophaalpunten hebben is dat wel een mooie alternatief.
Pluspunten
Ik vind het erg slecht dat ik digitaal een product selecteer, ik direct moet betalen en pas 5 dagen later het product afgeleverd wordt in een winkel waar ik dan alsnog naar toe moet om te halen. Nu was de besteldag een zondag en de verzendkosten hoefde ik niet te betalen, maar dan nog.
Pluspunten
Simpel bestellen en op tijd geleverd
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling en levering.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.