Pluspunten
In een woord: Prima!
Pluspunten
Prima service, meteen mee zoeken naar het juiste onderdeel. Vlotte uitwisseling tekening en foto's. Accurate afhandeling order. Aanrader
Pluspunten
Alles werkte precies zoals gecommuniceerd Website heeft een grote detaildiepte --> heel goed voor onderdelen
Pluspunten
snelle reactie op retour. binnen 24 uur nieuw product binnen
Verbeterpuntenverpak dit product nauwkeurig, het is namelijk gevoelig voor stoten van buitenaf.
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke communicatie over levering en retourzending.
Pluspunten
Snel- goed gecommuniceerd.
Doe zo verder !
Pluspunten
Heldere site. Als je serienummer intikt, zie je meteen of dit het juiste onderdeel is voor jouw apparaat.
Pluspunten
snelle correcte levering.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Snelle leveringen goed verpakt.
Pluspunten
Iets voor 22u besteld en de volgende dag in huis. Handig dat je op de website kan zoeken op typenummer van je apparaat. En fijn dat ze ook imitatieonderdelen verkopen, scheelt behoorlijk in prijs.
Pluspunten
Bijna alles van de merken die aangeven dat de onderdelen bij europarts te verkrijgen zijn kan europarts ook leveren.
Pluspunten
snelle behandeling en snelle levering
Pluspunten
deze firma is één van de beste waar ik al heb besteld snelle reactie gekregen op mijn mail en snelle levering
product moet nog steeds geleverd worden.
Pluspunten
Met het zoeken op typenummer had ik de rubberen afdichting voor de oven hier zo gevonden en de volgende dag in huis. Super! En met de tips er bij een eitje om het zelf te doen. Top! Als ik weer eens een onderdeel zoek dan weet ik waar ik zijn moet.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving en foto op de site. Lade paste perfect in de koelkast.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Vandaag besteld, morgen in huis. Perfect.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.