Pluspunten
Snelle en correcte levering via afhaal punt.
Pluspunten
mooi verpakt en de volgende dag geleverd !!! super.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
service bij opzoeken bijzonder onderdeel
Verbeterpunteneerder communiceren als de levertijd is veranderd
Pluspunten
Nadat men in eerste instantie met een verkeerd artikelnummer een offerte afgegeven hadden, en wij dit artikel bestelde. Heeft men zeer accuraat en vakkundig eea opgelost. We kregen artikel zeer snel geruild en nieuw artikel was al een dag later bij ons thuis bezorgd. Met dank aan Marente.
Pluspunten
1 onderdeel zeer snel geleverd. 2e onderdeel moet nog geleverd worden internet site prima te doorzoeken. Goede mogelijkheid om iets aan te geven wat niet afgebeeld is dmv foto aan te leveren.
Pluspunten
Pluspunten
Meedenkend,snel,klantvriendelijk. Daar kan ieder ander bedrijf nog iets van leren.
Pluspunten
Zeer snelle verzending, goede website!
Pluspunten
Goede communicatie op mijn vraagstelling. Daarna snelle levering product. En tot slot weer een werkende wasmachine!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
heel snel en accuraat geleverd. het product was ook op de website snel te vinden. ook voor welke machine het geschikt is . dat feit hielp goed.
Pluspunten
groot aanbod
Pluspunten
alle bovenstaande punten en assortiment is giga!
Verbeterpuntenga vooral zo door..Top!!!!!!
Pluspunten
denken mee en proberen met extra gegevens een oplossing te vinden
Pluspunten
Zeer ruim assortiment Snelle levering en gratis afhalen in de buurt.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.