Pluspunten
Verbeterpuntenik vind de verzendkosten veel voor het gene wat wij hebben gekocht want het pakketje past ook door de brievenbus verzendkosten door een brievenbus zijn toch altijd goedkoper wij hadden 2 bougie vonkontsteking l 750 gekocht atag nu zitten we erover na te denken om er nog een te kopen maar weer 5,95 betalen vinden wij teveel dus gaan nog even denken wat we gaan doen een winkel is ook niet echt dichtbij
Pluspunten
Kunnen (volgens mij) alles leveren, hebben maar een paar aanwijzingen nodig.
VerbeterpuntenVolgens de afhaalmail moest ik deze geprint meenemen naar de winkel, maar in de winkel was alleen het bestelnummer genoeg. Scheelt weer papier en toner!
Pluspunten
Goede service, snelle levering, producten zijn origineel en doen wat ze moeten doen.
Pluspunten
Verbeterpuntenbetere documentatie plaatsen gemodificeerd onderdeel tov de oude. beter/sneller zoekmechanisme website
Pluspunten
Snelle bezorging, en bijna alles in huis.
VerbeterpuntenKan zo niets bedenken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Producten zijn snel en makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenIets meer informatie bij de product omschrijving.
Pluspunten
de site is duidelijk en overzichtelijk. ideaal voor kleine onderdelen ,normaal heb je hoge verzendkosten Door de bestelling zelf op te halen in de winkel in jouw omgeving ontkom je aan deze kosten.
Pluspunten
Snel levering, grote assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
levering volgens afspraak
Pluspunten
Bestelling op zondag, product maandag geleverd: super!
Pluspunten
Terugkoppeling na een foutief scharnier was prima via de mail. Nalevering prima verlopen. Ook eerdere levering is prima verlopen.
VerbeterpuntenHeb ik nog geen inzicht in, ga als het uit komt meer bestellen.
Pluspunten
Goed meegedacht
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.