Pluspunten
Supersnel en ik had per ongeluk 2 keer betaald meteen teruggestort! super de volgende dag in huis
Pluspunten
Bestellen van het juiste onderdeel was eenvoudig met het typenummer van het bewuste apparaat bij de hand.
Pluspunten
goede service komen afspraak na
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Zeer snelle levering, en paste perfect.
Pluspunten
Makkelijke site en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenNiet altijd uitgaan dat het een man is die besteld.
Pluspunten
Snelle levering bovendien krijg je een link om je bestelling te volgen zodat je weet wanneer het geleverd wordt.
Pluspunten
mooie duidelijke site webwinkel
Verbeterpuntenprima snelle levering
Pluspunten
Artikelen goed te vinden, klopten ook
Pluspunten
Als je het hier niet kan vinden zul je het nergens vinden!
VerbeterpuntenBetalen via kredietkaart is duur. Visa of Mastercard +3,00%, met Paypal +3,52%. Mensen, dit is niet meer van deze tijd. Alleen bankoverschrijving is gratis waardoor de levering 3 à 4 dagen later komt.
Pluspunten
Vooral een duidelijke website, zodat je snel en eenvoudig het juiste onderdeel vindt.
VerbeterpuntenZou ook bij Europart in Culemborg moeten kunnen laten bezorgen. We hebben hier in Culemborg tenslotte ook een Europart winkel.
Pluspunten
Benodigd product goed kunnen vinden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima levering. Binnen gestelde levertijd Overzichtelijke site
Pluspunten
Voor 21:00 besteld, volgende dag ontvangen, gelijk aan de slag gegaan en wasmachine doet het weer.
Pluspunten
prima service-snelle levering- toch juiste wisselstukken gevonden, ondanks ik niet over het serienummer van mijn toestel beschickte
Pluspunten
Zeer snelle levering en veel onderdelen op voorraad
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Vrijwel alles.
Verbeterpuntende prijzen zijn nogal "stijf.......
Pluspunten
website maakt makkelijk om onderdeel dat je nodig hebt terug te vinden. verzenden ging heel snel. verpakking was heel goed en veilig. aan te raden
Verbeterpuntentip: misschien moeilijk maar eventueel link toevoegen naar machine waar je onderdeel voor koopt zo eventuele montage makkelijk is
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.