Pluspunten
Duidelijke informatie op bestelsite plus controle op geschiktheid besteld product voor je koelkast bijvoorbeeld. Snelle levering en mogelijkheid afhalen bij filiaal.
Pluspunten
Perfecte afspraken en levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenMeer technische achtergrond aan de telefoon
Pluspunten
Fijn dat "ze" er nog zijn anders moet je vaak allemaal nieuwe produkten kopen terwijl je ze nu kunt repareren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Groot assortiment.
Geen artikelen leveren, die niet passen!
Pluspunten
waarom moet ik mijn e-mail adres invullen als ik dit bericht per e-mail toegestuurd krijgt.
Pluspunten
Ik ben héél tevreden over de communicatie tijdens en ná mijn bestelling. Ik kreeg ná mijn bestelling een email dat de levering wat langer kon duren maar u helaas niet wist wanneer die kwam, en dat ik daarom eventueel van de bestelling kon afzien en ik miujn geld terug kreeg. Ik heb toen in een re.mail laten weten dat ik nog wel wilde wachten.En ondertussen is de bestelling toch nog bezorgd ! Ik wil u nogmaals heel hartelijk bedanken voor de snelle afhandeling en zeer vriendelijke benadering van eeen en ander. Met vriendelijke groet: Mvr. Tineke Stokmans vd Brink
VerbeterpuntenNav. mijn bestelling en de vriendelijke correspondentie daarover zou ik niet weten wát ik vanuit u verbeterd zou willen zien. Dat halve sterretje bij Snelheid/Levertijd is omdat het waarschijnlijkm iets langer duurde dan gewoonlijk . Maar dat lag niet aan u. Ik zal ,als dat weer nodig is, zéker iets bij uw bedrijf/webshop bestellen ! En ik heb uw site dan ook opgeslaan bij mijn ,, Favorieten ,, Wens u daarom ook veel succes met uw bedrijf/webshop !!!
Pluspunten
Ken dit al jaren. Prima ga zo door.
VerbeterpuntenGeen nodig.
Pluspunten
Moeite met vinden van juiste artikel maar na opgave van juiste type nummer stofzuiger reeds dezelfde dag bericht en passend onderdeel de volgende dag voor 12 uur in huis.
Pluspunten
snelle levering, keurig afgehandeld
Pluspunten
Zeer snelle en goede levering!
Website werkt niet goed in Internet Explorer. Ingevuld adres verdwijnt later weer. Werkt iets beter in Chrome. Het bezorgadres wordt helemaal niet onthouden; bij een volgende bestelling moet dit steeds weer opnieuw worden ingevuld. Wekt irritatie op. Vergeleken met andere webshops is de account-interface beneden de maat.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering
Pluspunten
Ik heb voor het eerst met dit bedrijf kennis gemaakt dus kan er nog niet zoveel over zeggen.
Slecht bereikbaar via telefoon.
geen
Pluspunten
duidelijke site en snelle levering ook de mogelijkheid om het artikel gratis af te halen in een verkooppunt is prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en deskundige hulp gekregen.
Verbeterpuntennvt.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.