Pluspunten
Super snelle levering van de onderdelen. Ik had de bestelling om 22:30 gedaan, en de volgende dag al geleverd! Wat een super service! Het waren ook de juiste onderdelen en mijn vaatwasser is nu weer als nieuw! Top top top!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
onderdeel gemakkelijk gevonden, levering precies volgens afspraak.
Pluspunten
Kan ik U niet zeggen.
VerbeterpuntenUitstekend zo.
Pluspunten
Snelle levering. Uitstekende prijs/prestatieverhouding. Zeer degelijk verpakt.
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan.
Pluspunten
Grote catalogus aan producten. Grote stock snelle en correcte levering
Pluspunten
PERFECT verlopen
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Duidelijk dat het afleveradres tot. ...met vakantie is. Daarna lag het product binnen een dag klaar.
Pluspunten
Snelle afhandeling en duidelijk binnen 24 geleverd
Pluspunten
zeer netjes overzichtelijk en to the point. no noncence
Verbeterpunteniets modernere website misschien
Pluspunten
Zelf verkeerd artikel besteld, was echter geen probleem. Kon kosteloos geretourneerd worden. Vriendelijk te woord gestaan. Wat mij betreft een dikke 10! Zal als ik onderdeel nodig heb zeker weer bij Europart bestellen.
Pluspunten
Eerste keer besteld perfect behandeld.
VerbeterpuntenBedrijf ken ik nog tekort
Pluspunten
Correcte info en SUPERSNELLE LEVERING, materiaal zeer goed. ZEER TEVREDEN 10 op 10 .
Pluspunten
Zeer goede en snelle service! Savonds besteld en de volgende dag sochtends vroeg al binnen! Zeer tevreden, ook al bij eerdere bestellingen deze ervaring!
Pluspunten
heel snelle bezorging
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.