Pluspunten
Netjes op tijd en een goede prijs
Pluspunten
Prima levering. Snel en goedkoop
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goeden dag Snelle levering Ik heb nog eens gekeken en de contacten gemeten. Mijn conclusie is dat een op een overzetten verkeerd is gegaan. Zie foto van bovenste element en nieuwe onderste element. Na doormeten ben ik er achter gekomen dat de contacten inwendig gewijzigd zijn ten opzichte van de oude. De nieuwe staat wel duidelijk op tekening die is bijgeleverd. Ik ging er vanuit dat het het zelfde was. Bij de oude werd hij horizontaal verbonden. Bij nieuwe 1a en 2a. Bedankt voor uw moeite, hij doet het.
VerbeterpuntenFoto's kunnen bijvoegen bij beoordeling. Handleiding voor leek niet in NL, maar Engels
Pluspunten
snel geleverd, goed verpakt
Pluspunten
Snel leveren netjes verpakt
VerbeterpuntenNiet nodig is goed
Pluspunten
Bedrijf had per abuis verkeerde artikel geleverd en bood zonder slag of stoot excuses aan. Tevens werd juiste artikel zonder extra kosten alsnog geleverd.
VerbeterpuntenBen tevreden.
Pluspunten
Goedkoper alternatief aangeraden voor origineel part
Pluspunten
Wist zelf niet zeker welk onderdeel ik moest hebben, mail gestuurd met welk type en foto en binnen paar minuten had ik al antwoord met welk onderdeel ik moest hebben.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering. Goede prijs.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De onderdelen zijn prima te vinden via de site
VerbeterpuntenEr zijn vaak geen montage instructies beschikbaar, welke orientate werkt het best om een bepaald onderdeel te vervangen.
Pluspunten
Je kunt alles van te voren via de site controleren of iets past
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snel, groot assortiment, punctueel
Pluspunten
goede, simpele website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het juiste product, en snel geleverd ,zodat mijn wasmachine weer snel gerepareerd kon worden.
Pluspunten
Heldere website; goede afhandeling; snelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.