Pluspunten
momenteel geen positieve punten
Verbeterpunteneen heel product sturen, en niet eentje die defect is. en vervolgens een antwoord sturen waar je alle kanten mee op kunt en nog steeds geen goed werkende timer hebt .
Pluspunten
goede voorlichting en zeer deskundigheid van de medewerkster aan de telefoon perfect
Verbeterpuntenkan niet beter
Pluspunten
Opvallend was dat de medewerker met een minimum aan informatie precies wist wat ik nodig had. En dan de snelheid van levering. Op de site stond dat het een aantal werkdagen kon duren, maar de volgende dag had ik het onderdeel al binnen. Alles bij elkaar een hele prettige ervaring. Nu heb ik niet vaak onderdelen nodig, maar als er iets is, dan kom ik zeker terug.
VerbeterpuntenNiets, .. ben best een kritische klant en dat laat ik blijken ook als het nodig is. Service is helemaal top!
Pluspunten
binnen 24 uur alles geleverd.
Pluspunten
Overzichtelijke site. Snelle levering. Goed verpakt.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede service , vriendelijk te woord gestaan ,
Pluspunten
Netjes verpakt ontvangen , helemaal tevreden !!
Pluspunten
Op de website snel gevonden wat ik nodig had. 's Middags besteld en betaald en de volgende dag werd het pakketje al bezorgd.
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenOp rekening inkopen voor bedrijf
Pluspunten
meneer was erg behulpzaam
Pluspunten
Het is makkelijk om op de website je artikel te vinden. Eventueel wordt een alternatief vermeld wat natuurlijk handig is. De snelle levertijd is super omdat je dit ook verwacht.
VerbeterpuntenDe website zou qua lay-out, kleuren, lettetyp en foto's wat moderner, strakker kunnen.
Pluspunten
Onderdeelnummer stond niet op de site. Na een mail, antwoord dat dit onderdeel wel besteld kon worden. De volgende dag al in huis.
Pluspunten
Keurig op tijd levering met retourbrief
Verbeterpunteneerder bij een retour pakket bericht krijgen dat het is aangekomen en betaling binnen 1 week i.p.v. 14 dagen. Consument dient zelfs direct bij bestelling te betalen.
Pluspunten
De juiste producten tegen een scherpe prijs en snel geleverd
Pluspunten
Het type van mijn vaatwasser ingevuld en het systeem kijkt na of het onderdeel geschikt is, perfect! Het onderdeel, zelfs twee onderdelen pasten perfect en ik had het de volgende dag al binnen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.