Pluspunten
Snelheid en assortiment
VerbeterpuntenPrijs van verzendkosten, 5,95 verzendkosten voor een onderdeel van 4 euro....
Pluspunten
Zoeken en bestellen gaat makkelijk. Levering volgende dag!!!
Pluspunten
Super snelle reactie op aanvraag offerte. Zelfs in het weekend prima en snel advies bij vergelijking 2 producten.
VerbeterpuntenVolgende keer zeker weer Europart. Zowel winkel als website top advies. Ga zo door.
Pluspunten
Betrouwbaar en vakkundig bedrijf, zoals het hoort!
Pluspunten
Vakkundig en vriendelijk personeel
Pluspunten
Snelle levering,het onderdeel perfect!
Pluspunten
Overzichtelijke site met veel producten.
Pluspunten
Kennis van zaken, betrouwbaar in alle vormen tips en doen wat ze beloven. Goede communicatie.
VerbeterpuntenIk heb GEEN verbeterpunten. Ik haal of bestel hier altijd, gewoon goed voor huishoudelijke apparatuur.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar bedrijf en hebben een Kennis in huis.
VerbeterpuntenVerzend kosten laag mogelijk houden.
Pluspunten
Zeer snelle levering, volgende dag binnen
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, goed contact (via mail)
VerbeterpuntenWeet ik zo niet
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling van het bestelde artikel.
Pluspunten
Snel verzonden en hierover gecommuniseerd
VerbeterpuntenGLS is in Frankrijk niet erg 'betrouwbaar'. Nog steeds geen pakketje ontvangen 25-06 -16.
Pluspunten
Dit was mijn eerste online bestelling,was argwanend maar denk wel dat Europart een vertrouwelijke onderneming is.
Verbeterpuntenweet er geen
Pluspunten
Erg handig dat je bij de onderdelen na kunt gaan of deze geschikt zijn voor de machine, waarvoor je deze aan het bestellen bent.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving op website, gemakkelijk keuze te maken en super snelle levering.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.