Pluspunten
snelle levering op zondag besteld dag erna al in huis
Pluspunten
Correct en snel
Pluspunten
Heel veel keus in onderdelen . En hartstikke fijn dat je het de volgende dag al in huis hebt.
Pluspunten
Alles naar wens!
Pluspunten
Goede site, je weet met het model/serienummer paraat jouw apparaat terug te vinden. Op de site ook een check of het te bestellen materiaal geschikt is, heel handig!
VerbeterpuntenIk bestelde en kreeg acht rollers voor onze vaatwasser, verpakt in een stevig plastic zakje en dat zakje weer in een stevig kartonnen doosje. Verzendkosten zes euro. Het plastic zakje met de rollers had ook in zo'n stevige bubbeltjesenveloppe gekund. Voordeel voor Europart minder bedrijfskosten. Voordelen voor mij als klant minder verzend-/bezorgkosten en het kan met de reguliere post gewoon door de brievenbus dus ik hoef er niet voor thuis te blijven :-)
Pluspunten
Makkelijk/snel besteld en snel geleverd.
VerbeterpuntenEr was geen deksel bij de reservoir. Gelukkig was de oude deksel niet kapot.
Pluspunten
Uitstekende en duidelijke website. Goede service. Betrouwbare informatie. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime sortering, prijs goed,bijna altijd snelle levering.
VerbeterpuntenAls een product niet in voorraad is dan bij de bestelling aangegeven met verwachtte levertijd.
Pluspunten
Bedrijf komt afspraak na. Onderdeel naar winkel in Leeuwarden laten versturen. mail van EUROPART ontvangen toen onderdeel in winkel was.
Pluspunten
uitgebreid assortiment en snelle levering.
Pluspunten
Supersnel geleverd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
dat je het af kunt halen in de winkel
Pluspunten
communicatie/betrouwbaarheid/kennis: wij hebben middels internet besteld, dus dit kan ik niet beoordelen.
Pluspunten
Eenvoudig om het juiste onderdeel te vinden
VerbeterpuntenGeef geen anderen de schuld als de levering verkeerd of onvolledig bij de klant aankomt. En probeer een termijn aan te geven waarop de nieuwe levering zal plaatsvinden.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.