Pluspunten
snelle levering van het juiste product.
Pluspunten
Communicatie was niet noodzakelijk. Bestelling keuring en snel uitgevoerd
Pluspunten
Heb voor dat ik mijn bestelling plaatste gebeld. Kreeg een zeer vriendelijk en aardig iemand aan de lijn die mij goed en netjes geholpen had. Daarna direct mijn bestelling gemaakt en dag erop had ik het al in huis!!!
Pluspunten
Snel geleverd, passende onderdelen
VerbeterpuntenFoto's van onderdelen mogen iets duidelijker
Pluspunten
Enorme goede service geeft Europart. Echt een goed bedrijf!!!
VerbeterpuntenGEEN!!
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goed bevallen voor vaatwasser en afzuigkap onderdelen. Snel en makkelijk.
VerbeterpuntenOverzichtelijke website
Pluspunten
Snelle levertijd en communicatie
Pluspunten
snelle reactie en klantvriendelijkheid
Verbeterpuntenkrijg winkel waar ik het product af kan halen niet te pakken; ook geen email ontvangen van deze winkel
Pluspunten
Duidelijkheid over te leveren artikelen, vooral de laatste controle die je kunt uitvoeren of je wel het goede artikel hebt gevonden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelheid en betrouwbaarheid.
Verbeterpuntenwebsite laat geen voorraad zien van desbetreffende filiaal.
Pluspunten
Verbeterpuntenze adviseerde me gehele nieuwe unit van afzuigkap aan te schaffen omdat dat in de specificaties stond. Ik had alleen knopje aan/uit nodig... zelf zoeken en aangedragen, kon ook maar wisten niet of het past... scheelde een berg geld..
Pluspunten
Ongelofelijk snel geleverd zoals beloofd. Klein probleem met bestelling (van mijn kant) was meteen opgelost. Zeer tevreden.
Verbeterpuntennvt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.