Pluspunten
Ongelofelijk snel geleverd zoals beloofd. Klein probleem met bestelling (van mijn kant) was meteen opgelost. Zeer tevreden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke website. Veel materialen. Zeer snel geleverd.
Pluspunten
Vriendelijke en snel helpende klantenservice, je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Mijn bestelling werd zelfs eerder geleverd dan aanvankelijk aangegeven.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snel en accuraat!
Pluspunten
Duidelijke informatie over levertijden en handig dat de originele onderdeel nummers vermeld zijn.
Pluspunten
Met een handige zoekfunctie heb ik precies het goede bestekmandje voor mijn oude vaatwasser van IKEA gevonden.
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenAls je beloofd voorraad te hebben en vóór 22:00 besteld, morgen in huis... Doe dat dan ook. Nu is de levering niet de volgende dag bezorgd en de dag daarop was alles dicht ivm Hemelvaart. Dus 3 dagen mogen wachten.
Pluspunten
Kreeg een nieuwe groentelade direct opgestuurd omdat de andere tijdens het vervoer kapot was gegaan. Prima opgelost door medewerkers van Europart.
VerbeterpuntenCheck verpakking of dat dit dicht is voordat dat deze verstuurd wordt.
Pluspunten
Duidelijke website makkelijk en duidelijk.
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Duidelijk zoeken en naar produkt.Als je het produkt niet kan vinden stuur je even gegevens door en europart zoekt voor jou verder. binnen 5minuten had ik al bericht.
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
Heel veel vervangingsartikelen leverbaar. Geen verzendkosten wanneer je het zelf gaat halen bij een afhaalpunt.
VerbeterpuntenDe artikelen zijn wel duur.
Pluspunten
Verbeterpuntenterug sturen is duur en je moet al betalen voor het opsturen de info over het artikel is niet voldoende. vb een slang voor een Philips stofzuiger er staat niet er op dat de slang dezelfde aansluitingen heeft de stofzuiger van ons heeft een grote en een kleiner aansluiting er is wel het artikel nr door gegeven aan de firma dus is de slang voor ons niet bruikbaar. terug sturen zal ons ons 18.40 euro kosten en de slang kost maar 15.98 met verzenden 22.48 euro dus het is zeer duur
Pluspunten
1. Goed assortiment 2. Goed te vinden in de web shope 3. Snelle levering
Pluspunten
Retour van goederen was geen enkel probleem. Super correct!
Pluspunten
Snelle levering van het binnenframe voor mijn Atag oven.Als ik de monteur had moeten laten komen dan had me dat bijna €200,- gekost. (volgens de Atag klantenservice) Dat moet anders kunnen, dacht ik en ging online op zoek. Kwam bij Europart terecht en was voor een kwart van de prijs klaar. Het frame werd goed ingepakt geleverd, onbeschadigd en na 10 minuten had ik het zelf voor elkaar!
Pluspunten
Bestelling gedaan,zeer snel geleverd.Perfect.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.