GLS zegt dat het pakket is afgeleverd, maar er ligt niets in mijn bus. Misschien bij de buren, maar er is zelfs geen briefje achtergelaten om te melden dat het bij de buren is afgegeven...
Pluspunten
snelle en goede levering op beloofde datum duidelijke documentatie van onderdelen. makkelijk te vinden.
Pluspunten
Super snelle levering, echt een aanrader.
Pluspunten
Snelle levering en prima product
Pluspunten
Goede website, veel onderdelen maar goede mogelijkheden om te checken of je het juiste hebt gevonden
VerbeterpuntenMaakte belofte voor 22 uur besteld, morgen in huis niet waar.
Pluspunten
Ruim assortiment aan parts. Snelle levering!
Pluspunten
Kan niet beter en sneller. Volgens opgave geleverd
Verbeterpunten?
Pluspunten
Altijd correct antwoord op emails
VerbeterpuntenGeen verbeter punten . alles ok.
Uw mening was dat het door mij gekozen filter WAARSCHIJNLIJK NIET op mijn machine zou passen. Aan hand van de afbeelding kon ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid uitmaken dat dit filter wel zou passen. En dat was ook het geval.
Pluspunten
Had bij bestelling het verkeerde afleveradres laten staan na direkt een mail sturen toch naar huis adres gekomen.
Pluspunten
snelle levering en goede manier om te betalen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Past zich prima aan aan de wensen van de klant.
Pluspunten
snelle betrouwbare levering
Verbeterpuntenpostpakket verzending voor door de brievenbus van van 6,95 euro veel te duur!
Pluspunten
1) Leveren snel en het juiste product. 2) Een bij een eerdere recente bestelling gesignaleerd probleem was nu opgelost. 3) Mail communicatie verloopt - ook inhoudelijk - goed.
VerbeterpuntenBesteld artikel is omschreven als "Verwarmingselement 1300W". In feite bevat het twee verwarmingsspiralen van 1300W elk met in alle 3 de aansluitingen (een zijde is gemeenschappelijk) een clixon voor de thermische beveiliging. Ook zit er een temperatuursensor in. Een betere omschrijving is misschien "Verwarmingseenheid 2 x 1300W".
Pluspunten
Heel goede beschrijving producten
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Bestelling is snel geleverd
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Vragen over een product word snel beantwoord en er word tijd voor genomen en dat is heel positief. Levertijd is ook heel vlot en makkelijk te laten bezorgen op een ander adres.
VerbeterpuntenVoor mijn bestelling heb ik geen verbeterpunten. Ik zeg eerder zo doorgaan
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.