Pluspunten
Internet shop gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid en bereikbaarheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en mail's voordien
Betere afweging van het pakketje. Wij hebben van de post.nl een kaart voor portokosten in huis gekregen een dag na het bezorgen van het pakketje. Nu moet ik nog eens 2,19 euro betalen.
Pluspunten
duidelijke beschrijving bij het onderdeel voor welke apparaten het geschikt is.
Verbeterpuntentussen de verzending en de aankomst in de winkel zat een extra werkdag. Maakt niet heel veel uit, maar wel net anders dan op de website staat
Pluspunten
zeer snelle bevestiging. alles op voorraad. en prima ingepakte breekbare materialen. kortom precies zoals je het wilt
Pluspunten
Mee denken en levertijd
VerbeterpuntenTelefonisch contact
Pluspunten
Komen na wat ze toezeggen
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
snelle levering,goede verpakking
VerbeterpuntenIk had een vaatwasser afvoerslang, en je kon op de site kijken of het de goede was.Er stond bij dat het mogelijk niet de goede was ,maar eigenwijs als ik ben , toch besteld en het was wel de goede.Dus misschien nog iets meer duidelijkheid op welke machines het allemaal past :-)
Pluspunten
Punctuele levering. Ruim assortiment. Goede site. De onderdelen zijn gemakkelijk te zoeken.
VerbeterpuntenTop bedrijf. Voor mij geen verbeteringen mogelijk.
Pluspunten
alles prima
Pluspunten
Duidelijke website voor maken van keuzes. Zeer gedetailleerd
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering. Heeft me goed voldaan.
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct opgehaald bij filiaal, stond verkeerde naam en adres op de levering.
Pluspunten
Snelle levering en veel onderdelen
VerbeterpuntenDe winkel om af te halen stuurt geen bericht dat spullen zijn aangekomen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.