winkel beeklaan waardeloos je kan geen afspraken maken met deze ongeintreseerde verkopers
Pluspunten
werkt snel
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenNiet direct........
Pluspunten
Snelle reactie bij communicatie over het juiste onderdeel. De eerlijke opgave van levertijd, die wat later blijkt, korter is dan werd verwacht.
VerbeterpuntenBij het aanbieden voor balansveren deuren vaatwassers een set van 2 aanbieden daar bij breuk van de ene veer de andere meestal, altijd, is opgerekt. Dit komt omdat op het moment dat één veer breekt de deur naar beneden klapt waardoor de andere veer beschadigd raakt. Zo voorkomt U dat Uw klanten 2 maal verzend/adm. kosten moeten betalen.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levertijd, goede omschrijving van de producten, goede verwijzing naar producten die relevant kunnen zijn naast het bestelde product. Voorbeeld: ik bestelde een ovenruit en de site tipte mij dat ik het afdichtrubber ook kon bestellen.
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product
VerbeterpuntenKortingsregeling?
Pluspunten
Ze leveren snel grote sortering vakkundig personeel wanneer het niet helemaal goed gaat
VerbeterpuntenDe website klopt niet altijd wanneer het om het juiste onderdeel gaat
Pluspunten
snel geleverd in afgesproken winkel
Pluspunten
Het bestelde kwam snel en goed tegen de aangegeven condities
Pluspunten
Hulp bij het zoeken naar onderdeel met behulp foto.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede en snelle levertijd en duidelijk wanneer het geleverd wordt. Voorbeeld voor andere bedrijven.
Pluspunten
Zeer adequaat telefonisch advies met ondersteuning middels een toegestuurd filmpje en stappenplan reparatie. Snelle levering.
Pluspunten
Snel en duidelijke levering
product kon in eerste instantie niet gevonden worden in de winkel omdat een andere naam op de leveringsbon vermeld stond. Kostte meer dan 5 minuten om het product uiteindelijk te vinden.
Pluspunten
Dit bedrijf staat voor hetgeen ze beloven. Respect, en dank voor de snelle levering.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.